lördag 5 oktober 2019

Vad utstrålar SDs symboler, rektor Vicky Lindeborg?


Det var i onsdags som ett flertal elever på Högbyskolan i Hemse bar kepsar, tröjor, nyckelband och ballonger med Sverigedemokraternas logga på. Souvenirerna hade eleverna fått från partiets tält på Hemse stortorgdag.

Högbyskolans rektor Vicky Lindeborg valde efter händelsen att skicka ut ett meddelande till samtliga vårdnadshavare, där hon skrev att många av eleverna bar SD-souvenirerna på ett "provocerande" sätt. Detta ska enligt henne fått andra elever samt personal att ta illa vid sig.

"Jag vill uppmärksamma er vårdnadshavare på detta och be er att föra ett samtal med era ungdomar. Alla har rätt till sina åsikter, men det är viktigt att eleverna känner till vad de faktiskt bär för symboler och utstrålar med dem", står att läsa i utskicket.

  Samtal med föräldrarna? Hur bär man en symbol provocerande? Vad det "faktiskt" innebär? Vad symbolerna utstrålar??

Vi FÅR inte låta personer med en privat politisk agenda så oblygt försöka trä sin ideologi över huvudet på elever i svenska skolan. 

Militanta folkfostrare som Vicky Lindeborg måste omplaceras, hon har ingen som helst rätt att indoktrinera något enda barn.

10 kommentarer:

  1. Denna Vicky L kan ju skicka ut ett meddelande via TT där hon säger att dom som i den senaste opinionsundersökning röstade på SD (nästan 23 procent, nästan lika många procent som SAP) verkligen måste sätta sig in i vilka hemska åsikter SD står för. Denna Vicky tycker tydligen att hon är en mycket Viktig person.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sentio 27,5%
      Har jag ju redan tipsat om!
      Skärpning, Jawelin…

      Jungman Jansson

      Radera
  2. Hoppsan !!, vilken världsfrånvänd satkärring hon är Vicky L Rektor !! det är skrämmande att ett sådant IQ-befriat stolpskott får umgås med barn.
    //Gunnar

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-10-06 10:05

    Dom får låta barnen gå med S-symboler i en vecka som straff för "SD-skandalen" så batikhäxan blir nöjd.

    SvaraRadera
  4. Naturligtvis provocerande om man är rektor med socialistisk värdering,får stoppat ner i halsen,att adepterna har en annan värdering.
    Det var ju bara en kul flipp från ungdomarna.
    Däremot missbrukade rektorn sin makt,med sitt utskick till föräldrarna.
    Svensson

    SvaraRadera
  5. ”Vicky Lindeborg är biträdande rektor på Högbyskolan i Hemse och går samtidigt rektorsutbildning på distans”.
    Distans varifrån, Nordkorea?
    Kim Jong-un skulle ha varit stolt!

    Hen har varit sjukskriven för ”utmattningssymdrom” (jobbigt att hata och motarbeta Sveriges största parti), kanske blev friskförklarad lite för tidigt?
    Både demokratin, yttrandefriheten, skolbarnen, deras föräldrar och hela Gotland skulle må bra av ytterligare en lite längre sjukskrivningsperiod, kanske tills hen fyller 65?

    Stackars barn!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra grävt där, Anonym!
      Jungman Jansson

      Radera
  6. "Distans varifrån, Nordkorea?" En femetta !!!



    SvaraRadera
  7. Inte ett dugg bättre om ungarna går med sosse eller kommunistmössor på sig!

    SvaraRadera
  8. En fittmössa hade säkert gjort succé.
    Hooppssan

    SvaraRadera