lördag 5 oktober 2019

Abba-Björn till attack i SvD mot Gretas hatare.

"Männen som hatar Greta" - vilken pinsamt generaliserade psykologisering. 

Det är alltid sorgligt när en gammal Stjärna verkar ha tappat både förståndet och ansiktet. Jag tänker att någonting i hur han lever sitt liv idag, gör honom till ett lätt offer för masspsykos. Jag erinrar mig också hur hans parhäst, Benny Andersson, år 2014 helt obegripligt skänkte en massa pengar att lägga på kommunisttpartiet Fi´s brasa. 

Kan man se ett mönster?

De har båda uppenbar genialitet för musik, ABBA, BAO och musikaler är ju ever-greens som alltid får en att spritta, men det andra borde de ge fanken i. 

Ty om man är så känslomässigt lättförförd och så blind att man misstolkar vetenskap, forskning, debatt, negativ kritik, och ifrågasättande som Gretahat, då borde det ringa en massa varningsklockor om sektbeteende. 

Och jag skulle så gärna vilja bespara honom det - att göra en löjlig figur som Schyffert/Betnér/Gardell.

 Internet kommer nämligen inte att glömma Björn Ulvaeus´ tro på amsagor och hans otyglade raseri mot dem som inte är Gretafrälsta.  

Och vi kommer att flina och säga "vad var det vi sa!" Och då får han gå omkring med skämskudde i resten av sitt liv. 

SvD

5 kommentarer:

  1. Jag har just läst Elsa Widdings bok. Lyssnar 100 ggr mer på Elsa än på Björn när det gäller klimatfrågan. Jag är oerhört kritisk till Gretas panikdomedagstippingpoints åsikter. Det är min rättighet. Jag och Björn är av Greta anklagade för att ha förstört hennes barndom. Hur ställer sig den gamle vite mannen Björn till det, eller tror han att han är godkänd i Gretas ögon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan verkligen rekommendera den boken!

      Radera
  2. Tonald Drump2019-10-05 16:59

    Benny saknar rampljuset men istället för sin gamla genialitet med musik försöker han med Greta-idioti hitta strålkaskaren igen.

    SvaraRadera
  3. Björn visar sig vara en ulv i fårakläder.

    SvaraRadera
  4. Ingen rädd för vargen här

    http://www.klimatupplysningen.se/2019/10/06/det-finns-ingen-klimatkris-ii/

    SvaraRadera