lördag 12 oktober 2019

Sverige - dubbelmoralens slemmigaste kyffe.

Den extra "goda", "fina", "snälla" miljöpartistiska kvinnan i 70-årsåldern, som kallade sig "mormor" bland de afghanska männen, hade vid obduktionen sperma både vaginalt och analt. 

Jag tycker att om äldre kvinnor olagligt utnyttjar och köper unga afghaner för sexlekar måste de betala för pojkarna själva. 

Det är minst sagt hutlöst att Sveriges skattebetalare ska försörja dessa sexsökande kvinnors offer. 

9 kommentarer:

  1. Handlar det om pedofili?
    Ja,inte vet jag.
    Svensson

    SvaraRadera
  2. Var det inte denna kvinna som var så god och som en mamma/mormor åt de ensamkommande? Så lät det i MSM. Ursäkta men jag mår illa...Å bådas vägnar naturligtvis. Hur länge ska dessa kvinnor skyddas?
    Dgdfria

    SvaraRadera
  3. Där ser man att det var Islam(er?) i farten
    Hade det varit en jude hade satsen hamnat i örat...
    Enligt god helig ande sed ( säd!)
    Judisk humor!
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  4. Tonald Drump2019-10-12 19:12

    Ett ordspråk säger att när män har stånd så är förståndet bara hälften vilket säkert stämmer i många fall men när batikhäxor är pilska verkar allt förstånd totalt borta.

    SvaraRadera
  5. Det absolut bästa / tuffaste / mest träffande / tankeväckande inlägget hittills på bloggen NÅGONSIN!

    Det är inte bara rö(S)tfiske och missriktad "godhet" som skapat signalpolitiken som sänker Sverige, även ryktet som världens billigaste bordell drar ned oss i smutsen.
    Har svårt att känna någon som helst sympati för dessa brunstiga batikhäxor och deras skräniga aktioner för att sätta sprätt på sina egna torftiga sexliv.
    Det blir billigare för oss skattebetalare om dessa brunstiga häxor i stället fortsätter att "semestra" i Gambia, bara de lämnar sexobjekten och sjukdomarna på plats.

    Karma is the shit!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det var en härlig kommentar!

      Radera
  6. Det enda som förvånar mig i den här eländiga historien är att obduktionsprotokollet uppenbarligen läckt ut. Skulle vara intressant att läsa men var? Jag förutsätter att bloggens påstående är korrekta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. På Flashback.se kanske?

      Radera
  7. "Uppgifterna förstärks ytterligare i samband med den rättsmedicinska undersökningen som visar att spår av Ahmads sperma fanns i Ingrids vagina och anal."https://samnytt.se/ensamkommande-ahmad-brot-nacken-av-69-ariga-sexpartnern-mormor-ingrid/

    SvaraRadera