onsdag 25 september 2019

Jag säger er: Profitörerna bakom Gretas FN-föreställning tog akten ett steg för långt.

Hon och hennes utsugare är avslöjade. 

De skrämmande klippen av en utnyttjad flicka som försöker leverera det som vinstmaskinerna bakom henne kräver, det var bara vedervärdigt och smärtsamt att se. 

Värre ändå är att höra och läsa om de svenska devota PK-syltryggarna som vrider sig i kramper om hur rörande, fängslande och gripande talet var, och deras iver att kasta sig över en påstådd fajt mellan Greta - och president Trump. (!!) 

De svenska löjliga medierna ville se Greta gå på Trump och sätta dit honom! 

Hursomhelst, jag har sneglat in på stora internationella medier idag, de objektiva,  sunda och normala kan bara konstatera att flickan behöver akut hjälp. Och att komma långt, långt bort från de hungriga och iskalla gröna människohandlarna bakom henne, som är beredda att gå över lik för den gröna globala socialismen. Inklusive föräldrarna.

Kolla Youtube härGreta utan manus. Skräcken.

 MÄKI och Ledarsidorna. 

7 kommentarer:

  1. Jag har tre barn och åtta barnbarn. En viktig sak som förälder är att ens barn (och barnbarn) har kompisar. Undrar om Greta har nån kompis. Hon skrev på instagram för ett par veckor sen att innan hon började som aktivist saknade hon energi, hade ingen kompis, åt ingenting, satt ensam med sina ätstörningar. Jag har i mitt jobb som lärare (40 år) haft elever med dom diagnoser som Greta har. Inte svårt att se att hon har problem. Hennes tal osade verkligen, hon hotade och läxade upp nästan hela världen. På pressträffen efter talet verkar hon helt ointresserad, vill inte svara på några frågor. Tvära kast, förmodligen skådespeleri när hon höll talet. Kanske projektion också fanns med i talet. Oavsett vad så behöver tjejen få hjälp med sina problem. Jag ogillar starkt att hon med sin aktivism gör det dyrare för mig att Lev, Stefan och Isabella använder ju Greta för att dels dela ut enorma summor utanför Sverige och här höjer man klimatskatter och avgifter.

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis ska Greta vars med i Skavlan nu på fredag, där hon självklart ska ha synpunkter på Trump. Programmet spelades in i USA, undrar hur Skavlan tog sig dit, eller satt han hemma i Stockholm. Greta ska utnyttjas till max.


    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag läser om Greta, när jag ser Greta i press etc, blir jag så ledsen. Detta stackars flickebarn utnyttjas totalt hänsynslöst av sina föräldrar och deras agendakompisar. Stackars lilla tös!

      Radera
  3. Uppenbart att Greta behöver talskrivare även utanför boxen.
    Svensson

    SvaraRadera
  4. Du är den enda jag känner som delar min uppfattning!

    SvaraRadera
  5. När Greta kommer på tal(vilket händer alltför ofta) så säger jag att jag delar inte era åsikter så det är lika bra att vi från början lägger ner. Den jag verkligen diskuterat med är min kusin för vi blir ju inte osams

    SvaraRadera