söndag 22 september 2019

Jag önskar att det var reinfeldt och löfvén som låg där på marken.

Jag blundar, sväljer och glider snabbt förbi alla nya tidens artiklar om invandrares bestialiska djurplågerier, igelkottar utan huvuden, katter med ögonen utpetade, änder som används som fotbollar, svanar vars fjädrar har ryckts av och med pilar genom kroppen, hundar som lockas med giftiga köttbullar osv. Det gäller barn, flickor, pojkar som grupp/våldtas, barn som omringas, hotas och rånas, äldre som misshandlas, ja, alla som helt oförskyllt utsätts för det gränslösa, ociviliserade och skoningslösa hatet och våldet.

Jag måste stänga av för att skydda mig, för att orka överleva, och för att inte synerna ska rida mig på natten. Min fantasi är tillräcklig för att jag ska kunna sätta mig in i skräcken, hur obegripligt rädda de måste ha varit, hur knäckta, utlämnade, och hur överjävligt ont de måste ha. 

VIDEO: Invandrargäng sparkar och slår svensk pojke brutalt i Skövde.

Igår tvingade jag mig att titta på denna video som gick runt på sociala medier. 

Jag såg hur 12-åringen inser att det är kört, att han är chanslös, att det inte går att fly, gråta, vädja eller värja sig, och inser att ingen - ingen - kommer att kunna hjälpa honom eller ge honom nåd. Inom sig måste han ha fattat att det bara gäller att härda ut att hoppas på att överleva. Tills dessa stora iskalla bestar haft sitt roliga, tills de njutit färdigt av sin maktkänsla, eller möjligen blivit trötta i benen av att sparkat sönder ett ensamt barn som redan ligger ner. 

reinfeldt och löfvén borde få känna på det liv de tvingat över huvudet på ett helt folk.

5 kommentarer:

  1. Och vi fortsätter att importera dessa djur i massor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varje dag väller de in, "anhörigsläkten" utan kompetens, arbetsvilja/förmåga och försörjning. Hur sjukt är inte detta. Och att vi inte protesterar! Snart har vi förlorat allt.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-09-22 15:50

    Misströsta inte, det kommer att bli värre.

    SvaraRadera
  3. Samma önskan har jag! Politiker borde få känna på detta. Det är dessa som skapat eländet och inte oskyldiga barn och djur. När ska svenskarna vakna??
    Vad gjorde pojkens föräldrar?
    Dgdf

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har dom gjort en polisanmälan??
      Det finns ju film på misshandeln!!

      Radera