söndag 15 september 2019

Jag litar inte på Rättslösa och Gardet.


Vid gatan utanför polisbyggnaden stod ett 50-tal kvinnor med tejp för munnarna där det stod "rättslösa".

Vissa höll i plakat, till exempel med texten ”Enbart ca 5 procent av alla anmälda våldtäkter leder till fällande dom” och "Gör det värt att våga anmäla”.– Vi vill visa att kvinnokroppen är viktig och att kvinnoliv är att ta på allvar. Vi är inte rädda och ska inte vara rädda, sa Rebecca Watts, som var en av deltagarna på manifestationen. 

Denna artikel i Sydsvenskan får mig först att känna lyckorus! Är det möjligt! Har svenska kvinnor slutligen begripit att vi måste gå ut tillsammans och sätta totalstopp för de kulturellt betingade massvåldtäkterna i nya Sverige. 

Kvinnofrid 2019! 

Jag är beredd att satsa, gå ut, ta med mig vänner och familj i kampen, slåss för att visa regeringen att detta får aldrig blundas för, aldrig tigande accepteras. Dessa vedervärdiga dagliga grova brott mot kvinnor som skadas för livet.

Men, sen läser jag vidare att Rättlösa är en del av den etablerade feministiska plattformen Gardet.

Det handlar om en grupp "skribenter", "debattörer" och "aktivister" som har gått samman "för att driva feministisk opinionsbildning" tillsammans via nya "plattformen" Gardet.
Aktivisten Cissi Wallin som är en av sajtens grundare säger till nyhetsbyrån att syftet är att ”ge kvinnor en megafon och en plats där vi kan vara oberoende och fria”. 

Dessa gapande vänsterextrema manshatare har alltså bara kidnappat denna stora allvarliga böld i samhället, för sin "plattform", för sin eviga kamp mot den vite mannen, för att skrika sig hesa om "oberoende" och "frihet". 

Medan vanliga svenska kvinnor skulle vara glada om de ens vågade gå ut ensamma i Sverige idag. 

2 kommentarer:

  1. Har inte kvinnorna redan en megafon, det vimlar av kvinnor i media. Stefan L tillsatte nyss tre kvinnor regeringen, plus Ylva J till EU. I skolan har kvinnorna makten, på vissa skolor är dom enda männen läraren i träslöjd och vaktmästaren. Majoriteten av skolledarna är kvinnor. Dessutom är det mest kvinnor som läser boken 50 nyanser. Vi lever på sätt och vis i tempus muriable, en kvinnlig tidsålder. Obs! Jag är glad att jag är man, får se på så många vackra kvinnor. Tyvärr avled min fantastiska fru i cancer för 11 år sedan, vi hade varit ihop i drygt 40 år. Men hon gav mig tre underbara barn. Hon hann uppleva 4 barnbarn, två var i magen när hon avled. Jag har 8 barnbarn nu, varav 6 är tjejer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det. Varenda gång jag sätter på TVn så sitter tre - fyra kvinnor och speglar sig i varandra. Kvinnokampen går inte ut på "tillsammans", den går ut på att förinta vissa män.
      När det kan vara så vackert som du beskriver, Jawelin.

      Radera