söndag 29 september 2019

Härskaren Pierre Schori använder polisen exakt som nazisterna använde gestapo.





Den arrogante överklass-sossen Pierre Schori  har i decennier hyllat diktaturstater  över hela världen - Kuba, Nicaragua, Vietnam, samt medverkat till att försnilla hundratals miljoner från svenskarna i biståndspengar till länder med mycket tvivielaktig syn på demokrati och mänskliga rättigheter.

Han har kallats Sveriges mest officiellt inofficiella spion, och är en brutal kommunist vars livslånga planer var att skapa en blodig diktatur i Sverige. (vilket nu har lyckats, men too late för Schori själv att bli diktator,  kanske är det därför han är så stingslig.)

 Det är alltså inget att förvånas över att han glider runt på socialisternas bokmässa och bröstar sig av makt och agerar patron.



 Däremot är det ett mycket allvarligt varningstecken för hela svenska folket att polisen så mangrant kommer ilande när makten visslar, och som så kuvat agerar MOT sitt uppdrag.

1 kommentar:

  1. Media och i det här fallet också polisen granskar folket för maktens räkning. Själv tycker Pierre S(och har så gjort sen förra årtusendet) att han är störst bäst och vackrast. Och förmodligen starkast, om jag inte minns fel har han svart bälte i nån kampsport, troligtvis karate.

    SvaraRadera