tisdag 24 september 2019

Greta och FN, lika korrupta.

Jag väntar bara på en expert som ska förklara varför istiden efter 10 000 år avbröts så abrupt och varför  de oändliga isblocken och glaciärerna försvann. Då fanns inga flygresor, eller någon förorening från dieselbilar. Tills en vetenskapsman konstaterar något annat, kommer jag att tro på naturliga förklaringar. 

Termen "climate change" är på riktigt, klimatet har alltid förändrats och kommer alltid att förändras. Planeten är organisk, istiden varade i miljoner år, det har historiskt funnits tropiska väderförändringar, berg som skapats, nya öknar, nya vatten, perioder av utplåning, precis som i framtiden. Ingen klimatperiod kommer att förbli vad den var - med eller utan vår närvaro. 

Så, nej tack, jag accepterar inte att bli uppläxad av en omogen och brutalt utnyttjad flicka. Hon har så mycket att lära sig. 

Att FN bjuder in charlataner som Greta visar enbart hur fullkomligt vettlösa och värdelösa FN har blivit, bara ännu en korrupt skitorganisation.

För oss normala gäller att hitta vem som finansierar Greta - och vi kommer alla att förstå varför. Follow the money -  och motivet är långt ifrån sympatiskt, det kan vi vara säkra på. 

En global businessrörelse, en stark rörelse som har beslutat att  vi ska välja  elektriska fordon, och bara välja sol- och vindkraft. Mänskligheten måste indoktrineras för att köpa, köpa, köpa för att öka miljardvinsterna


.


2 kommentarer:

  1. Klimat-pippi (Greta) verkar vara en rollfigur direkt hämtad från Stephen Kings "Children Of The Corn", en skräckthriller där barnen offrar vuxna till Djävulen.

    Laura Ingram på Fox News förutspår att miljöhysterikerna inom en nära framtid kommer att inta rollerna i en efterföljare: "Children of the Climate" med Greta i huvudrollen.
    Att Soros blir huvudfinansiär tvivlar väl ingen på.
    Som producent rekommenderar jag gaphalsen mamma Malena....

    Gretas maniska agerande, sekteristiska utspel och hatfyllda blick får mig att tro att denna efterföljare blir en rysare utan like.

    Snart ett verkligt scenario nära Dig?

    SvaraRadera
  2. De enda som har makt i FN är de permanenta medlemmarna i Säkerhetsrådet, med vetorätt.
    FN:s generalförsamling, där Greta ramträde, är lika maktlös som svenska UD.

    SvaraRadera