söndag 11 augusti 2019

Terror i grannlandet.

- "Forsøk påTERROR"

En 21-åring är anklagad för mordförsök efter att han öppnat eld i al-Noor moskéen i Bærum igåreftermiddags. Han är också anklagad för att ha dödat sin lillasyster(17)i en lägenhet i närheten.

Polisen misstänker terror eftersom ett vapen har använts i en moské.

Och som vanligt har alla norrmän med godhetsambitioner kvickt som ögat startat hashtagen #tryggibønn, och rusat sta till moskén och byggt en mänsklig ring om den. En freds-ring som, som vanligt, är exklusivt ämnad för ickesvenska och ickenorska offer.

 

Ty, som den chockade medmänniskan Zeeshan Shah säger, "detta är ett angrepp på alla de grundläggande norska värdena." Muslimer vet alltid väldigt mycket om de grundläggande demokratiska värdena när de någon gång drabbas av brott.


Den 65-årige mannen som brottade ner den 21-årige förmodade terroristen i moskén är dagens hjälte. Han låter hälsa via sin tolk att han är glad för all uppmuntran han fått.



9 kommentarer:

  1. Tolk, hur länge har han bott i Norge. Islamiseringen pågår för fullt i både Norge och Sverige.

    SvaraRadera
  2. Hur många terrorbrott har planerats i moskéer. Om jag minns tätt så hade Akilov besökt en moské.

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-08-11 14:45

    Någon som hört om muslimer bildade en mänsklig ring runt kyrkorna på Sri Lanka. Jag förstår inte varför kristna batikhäxor älskar människor som hatar dem.

    SvaraRadera
  4. Idag är det full fart på Text-tv, dom kan ju rapportera att norrmannen är högerextremist. Idag är det tre år sen en illegal eritrean mördade en kvinna och hennes son. Dom var från Skellefteå på tillfälligt besök i Västerås. Vilken typ av extremist han var fick vi aldrig veta. Det gav inga stora rubriker i svensk media. Stefan L som var i Västerås då kommenterade mordet först i sitt sommartal,och då väldigt lite

    SvaraRadera
  5. Dom får väl sluta gå tillsina moskéer, som vi kvinnor i Sverige uppmanas att sluta gå utomhus på kvällen.

    SvaraRadera
  6. Stefan L lovar stöd till Norge pga attacken mot moskén. Mordet på mamman och hennes son på Ikea i Västerås gjorde inte att Stefan L lovade familjen (, det som blev kvar av den) nåt stöd. Kanske för att mördaren inte var högerextremist. (ingen blev skottskadad i moskén)

    SvaraRadera
  7. Höger eller vänster,det är mördandet vi inte vill ha.
    Svetsaren visar med sina sympatier att det är annat som gäller.
    MAKTEN.
    Svensson

    SvaraRadera
  8. Det känns tryggt för oss i detta land när polisen förstärker bevakningen runt moskéerna här när det händer något i ett annat land. Då finns det resurser. Var rädd om valboskapen.
    s

    SvaraRadera