söndag 11 augusti 2019

Sverige måste piska sig och rulla sig i olja och fjädrar har Greta krävt.






















Bästa Kommentaren: -  Tabellen visar Bruttoutsläpp !!! Den siffran är ju totalt ointressant. Om vi tar hänsyn till att våra Svenska skogar suger upp det mesta av den CO2 vi producerar i landet så blir siffran klart lägre. Sveriges Nettoproduktion av CO2 är i det närmaste obefintlig.


6 kommentarer:

  1. Nu blir Greta nog ledsen.

    SvaraRadera
  2. Det är synd om Greta, drabbas hårt av klimatkrisen. Hon får gratis resa till USA, får besöka stora metropoler, hyllas av påven och andra kändisar. Senaste klimatkrisen i Sverige på 1860-talet drabbades människorna av hungersnöd och svält och många klimatrelaterade sjukdomar. Allt det här verkar Greta slipp.

    SvaraRadera
  3. Ekonomifakta gav för något år sedan ut en intressant skrift https://www.ekonomifakta.se/globalassets/pdf/eko_det-har-blivit-battre_2015_web.pdf På sidan 29 finns en graf över koldioxidutsläppen i Sverige och i världen. Sedan runt 1970 har de i Sverige till i närmaste hälften medan de i resten av världen ökat till nära nog det dubbla.

    Nu tror jag inte på koldioxidmyten, den är vederlagd av framstående experter. Det är tvärtom så att den ökade koldioxidhalten är bra för växtodlingen och reverserar ökenutbredningen. Men det kan vara kul att kasta i ansiktet på koldixidfobiker.

    SvaraRadera
  4. I förrgår 10/8 var Greta på ett möte i Hambach-skogen väster om Köln i Tyskland och blev guidad av en helt maskerad ung kvinna, ingående i en illegal ekogrupp; mindre lyckat tyckte lokale polischefen.
    Text och intressanta bilder finns på den statliga ryska internet-sajten "rt.com".

    SvaraRadera
  5. En kul grej! I Kina, Indien, Ryssland har satellitbilder under åtskilliga år nu bekräftat att mer CO2 också genererar mer växtlighet. Nämnda länder är allts å allt grönare. Det har dröjt 10-talet år under vilka klimatbedragarna ihärdigt ljugit om sakers rätta förhållanden, men nu går det inte längre. Allt fler (äkta) vetenskaplig litteratur publicerar sanningen om CO2 betydelse för tillväxten. Faktiskt är det dessa 3 länder som tillsammans tar det verkliga ansvaret för jordens miljö resp klimat.

    Nu undrar någon var USA kommer in, men USA stoppade alla nyttiga kolkraftanläggningar och därmed även den "förgröning" som en gång var på väg.

    Ryssland, Kina resp Indien tar samtidigt sitt ansvar, då förgröningen är sådan att deras ökade CO2-utsläpp i allt snabbare takt äts upp av deras förgröning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för strålande info, man tappar hakan!

      Radera