onsdag 14 augusti 2019

expressen har krupit maktens ärenden i många decennier och är lika skyldiga som reinfeldt, löfvén och lööf.


Wikipedia: Journalistyrket hade tidigt en låg status, och man ansåg ibland att företrädare ofta gick maktens ärenden och gick att köpa (därav begreppet murvel). 

Det har inte hänt nånting sen dess.


expressen:

"Sverige har länge varit ett av världens mest välfungerande länder. Men tyvärr har kriminalitet och extremism blivit en växande svensk exportvara.

På den spanska solkusten har det fruktade svenskgänget ”Los suecos” satt skräck med beställningsmord, tortyr och sprängdåd mot en barnfamilj. Några av de jihadister som låg bakom terrordåden i Paris och Bryssel 2015 och 2016 har Sverigekopplingar. Så är också Sverige ett av de länder i Europa som haft flest IS-terrorister per capita.
Just nu sitter fyra gängkriminella från Rinkeby-Tensta häktade för ett dubbelmord i Köpenhamn. Två andra svenskar är misstänkta för att ha försökt spränga en lokal tillhörande den danska skattemyndigheten och fyra män med svensk anknytning avtjänar fortfarande fängelsestraff för de planerade attackerna mot Jyllands-Posten.
Nu vill den danska S-regeringen säkra gränsen mot Sverige. Det, om något, borde vara en väckarklocka.

I stället för att peka finger mot våra grannländer borde S-ministrarna idka självkritik. Hur kommer det sig att Sverige har blivit en exportör av gängkriminalitet och extremism?" 

Ja, hur kommer det sig expressen? 

Som inte ens nämner den inhemska krigssituationen! Expressen under Mattson har drevat, förföljt, fejkat, ljugit, förtigit, vinklat, och gladeligen rasistanklagat alla som larmat, den enda sanning om tillståndet har vi fått läsa i altmedia. 

Hur har expressen ens mage att ställa frågan!

1 kommentar:

  1. Men en del damer i den blaskan har ju börjat nämna sanningen!
    Jungman Jansson

    SvaraRadera