onsdag 14 augusti 2019

Äntligen - öppna era hjärnor!


Utdrag urLEDARSIDORNA


Frankrike inför skärpta kontroller för “ensamkommande”
Onsdag 14 Aug 2019

Inför vad som beskrivits som en anstormning av unga ensamkommande i Frankrike har regeringen nu beslutat införa ett nationellt biometriskt register som ska innehålla alla relevanta uppgifter om de som fått uppehållstillstånd inklusive DNA, sociala ersättningar, familjekopplingar, skyddsskäl och tillgångar. Initiativet har väckt stora protester från organisationer som kämpar för barns rättigheter men röstades igenom den 26 juli av det franska författningsrådet.

Det blev klartecken för ett effektivare kontrollsystem som nu kommer att införas i 75 av Frankrikes 101 departement.Enligt den franska dagstidningen Le Figaro kommer det nya regelverket innebära att alla minderåriga asylsökande, oavsett i vilket departement i Frankrike de bosätter sig, kommer att vara centralt registrerade. Har personen tidigare sökt hjälp i ett annat departement? Finns det andra uppgifter på ålder och eventuellt identitet? Vilka papper har lämnats in av personen i fråga? ID foto, fingeravtryck, civilstånd etcetera ska hädanefter registreras. Man kommer även ta till de i Sverige så kritiserade handleds- och knäröntgenundersökningarna.


Verkligheten kom ikapp förgörarna.


3 kommentarer:

 1. Raymond Zweigberg2019-08-14 14:21

  De svenska invandringsvurmande politikerna kommer att få gemensamt tokspel över detta!

  SvaraRadera
 2. Vi, t.o.m Reinfeldt (med invandrad anfader) är registrerade och kontrollerade från födelsen till graven. Om nu Migrationsverket varken tar foto eller fingeravtryck är det på order av regeringar. Resultatet är att många har flera identiteter och uppbär felaktiga bidrag. Det är ett hån mot oss skattebetalare.

  SvaraRadera
 3. I såväl klimatfrågan som i frågan om gängkriminalitet väljer Socialdemokraterna att peka ut höginkomsttagare som roten till Sveriges eländen, snarare än som välfärdsskapande genom sina skattebetalningar.

  SvaraRadera