fredag 5 juli 2019

Tro inte en sekund på EUs PK-mobb. Det här är bara en del av medias dagliga förtryck mot fria tankar.

Ann Widdecombs EU-tal: “Det finns ett mönster genom historien att förslavade människor reser sig mot förtryckare, trälar mot sina ägare, pöbel mot feodalherrar, kolonier mot härskare -  och det är vad britterna vill lämna  … det spelar ingen roll vilket språk ni väljer, vi går och vi är lyckliga för det. Nous allons [sic], wir gehen, we are off!”

aftonbladet idag:

"Brittiska ledamotens inlägg väcker avsky."


Men det är bara EUs skamlösa och "rättänkande" propagandaministerium, som aftonbladet, som vrider Ann Widdecombs kritik mot EU till något "avskyvärt". 

 Poängen i talet är glasklar, Europas folk har aldrig fått rösta eller säga sin mening om ländernas grundlagsändringar och upplösningen av självständigheten till en främmande politisk maktapparat. Däremot har britterna röstat FÖR att lämna EU, och därför mötts av cyniska försök att bryta ner folkets vilja, kombinerat med 40 år av lögner, stölder och förräderier, för att låsa fast folken som vågade rösta "fel". 

Försöken att besudla Ann Widdecombs tal, på grund av ett enda ord, är klassisk maktarrogans av det som vi känner igen som diktatorisk "korrekthet". Och som bara har ett syfte - att utfrysa och stänga ute oss som är engagerade och som vill belysa EUs femtekolonnare. 

Vänstern anser att de äger rätten att ta våra ord och förvanska dem, som rasist/rasism. Men om åsiktsmotståndare använder sig av ordet "slaveri" för att beskriva känslan av förtryck under EUöverstatligheten, då löper regimpressen hysterisk amok.


1 kommentar:

  1. Kommunistvänster skall hålla tyst.
    De som mördat mest människor.

    SvaraRadera