torsdag 4 juli 2019

Annie Lööf skambelägger och ryter till: Snyt er och bete er, svenskar.

 
Annie Lööfs åttonde tal i Almedalen inleddes med en grov och enögd uppgörelse med "den svenska rasismen". Man skulle också kunna säga att det Centerledaren sade var ungefär ”snyt dig och bete dig, svensk”.

Hon slog fast att ingenting ursäktar att man behandlar andra invandrare respektlöst.

– Inget rättfärdigar att man kallar muslimska kvinnor för ”påskkärringar” på bussen, sade Lööf och tog också upp en grupp på Facebook där invandrare allmänt kallas för ”ett jävla pack”. 

Men hon sade inte, kamma er invandrare. Och det är det som gör henne lika dödlig för samhället som vilken apartheiddiktator som helst.

4. ”Jävla svennehora”.
En kvinna i sextioårsåldern är på väg hem till sin lägenhet när männen på gatan börjar ropa.
Det är inte första gången.
”Vi vill inte ha svennar här”, ropar de.
Några veckor senare rispar någon in hakkors i kvinnans bil.
Så ser verkligheten ut för människor med svenskt ursprung i vissa delar av Sverige.
Ett öppet förakt.


Jaenson, BLT:"I den nya vänsterideologin kan människor skambeläggas tills de, rättar sig efter vänsterns läror. Människor ska må dåligt över vilka de är: att de är vita, att de flyger, att de äter kött, att de skaffar barn. Tolerans är ju som bekant ett relativt uttryck. Oliktänkande ska skämmas.
Skamkänslor är ett mycket effektivt sätt att utöva makt. Genom att skuldbelägga andra människor för deras åsikter, för deras hudfärg, för vilka kläder de har på sig, eller hur de lever behöver inga argument bemötas i sak.

Skambegreppet används för att stänga ner samtal. Det är till för att slippa argumentera. Det är vem du är, inte vad du säger, som spelar roll". 

5 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-07-04 23:48

  Inget rättfärdigar att Annie Lööf skall få vara med att styra över Svenska folket. När detta är åtgärdat kan vi ta itu med muslimska påskkärringar.
  Och snyta oss skall vi göra Annie, i dina gardiner.

  SvaraRadera
 2. Om jag kunde begripa hur i helvete nå´n jävel kan rösta på denna otäcka kvinna, som endast går globalisternas ärenden och skiter totalt i vårt land. Lika obegripligt att de så kallade "journalisterna" inte har en enda besvärande fråga, vad i helvete hon gör på dessa hemliga möten med all världens ondska. Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Journalisterna är de verkliga omstörtarna, de tvingar på oss regimens fejkverklighet. De kommer att få sitt straff, om inte förr så vid porten till det brinnande helvetet.

   Radera
 3. Jag undrar om inte rödhåriga borde kamma sig extra mycket.

  SvaraRadera
 4. Först skapar 7-klövern ett rent inferno för Sveriges medborgare,därefter skuld och skambeläggs vi när inte övergreppen godtas av befolkningen.
  Sju klöverns politiker är våra plågoandar!
  Rösta bort förtryckarna!!!!
  Bort,bort.

  SvaraRadera