måndag 22 juli 2019

Pernilla Ströms unkna Baliförakt får kamraterna i vänstermobben att visa upp sitt människoförakt.


Det går nämligen inte att "fördöma våld", om man samtidigt i själ och hjärta anser att våld går alldeles utmärkt - om det gäller ens åsiktsmotståndare. 

Om ni inte har hela storyn så kommer här nedan ett återgivande.

Bilden kan innehålla: text


Tino Sanandaji: 
-Pernilla Ström är en f.d. ledarskribent på DN och näringslivsprofil som för ett par år sen krävde tacksamhet från mig och min familj när jag rättade hennes sakfel om flyktingar med SCB-statistik.

Nyligen utsattes Hanif Bali för ett mordförsök. När han och hans tjej sätter sig i bilen upptäckte de att däcken dolt skurits sönder, en metod att sabotera däck som syftar till att inte ska upptäckas förän bilden är i hög hastighet och döda passagerarna (och andra de råkar krockar med).

Pernilla Ströms motbjudande reaktion är att skuldbelägga och kalla Hanif ”svinpäls” och skam för moderaterna. Hon hävdar falskt att Hanif själv ägnar sig åt våld, standardtaktik när någon försöker motivera våld mot offret.Liksom Anne Ramberg som jämförde Hanif Bali med bruna råttor med tillhör Pernilla Ström eliten, med många styrelseuppdrag tills hon efter HQ-banks crash fick sparken och blev ”svartlistad för styrelseuppdrag i finansvärlden”.Människor som detta utgör en betydande del av svensk offentlighet, en överprivilegierad, underkompetent klick som ger varandra ryggdunk och höjer sig genom att låtsas försvara de svaga. Invandrare som Hanif som inte rättas sig i deras led och inte ger de den respekt de aldrig förtjänat får överklassfernissan att spricka och det fula, hatfylla som döljs bakom att skina fram.Hanif Bali må inte vara perfekt, men han har karaktär, begåvning och mod, medan Pernilla Ström är en skam för sina sociala kretsar."

Här kommer Pernilla Ströms mobb med sina devota hyllningar och uppskattning för att Pernilla Ström "tar sig an Hanif Bali.



Carl Lindstrand, FB:

-"Nu måste det väl ändå ha brunnit fullständigt i det vänsterliberala proppskåpet. En ledamot av Sveriges högsta folkvalda församling har utsatts för mordförsök, med all sannolikhet på grund av att han utövat sin grundlagsskyddade yttrandefrihet, och istället för att då villkorslöst fördöma handlingen och stå upp för yttrandefriheten och säkerheten för våra demokratiskt valda företrädare är alltså budskapet att Hanif Bali har sig själv att skylla.

Dessa personer har att skämmas. Och allmänheten bör minnas detta osmakliga beteende nästa gång dessa personer gör anspråk på att stå upp för den liberala demokratin och dess värderingar."

2 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-07-22 13:53

    Batikhäxor som tror tror sig vara utsända som godhetens apostlar men i verkligheten bara är översittare som inte tål motgångar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. HATAR andra, gråter som spädbäbisar när de får argument emot sig.

      Radera