måndag 24 juni 2019

IOK köpte inte Löfvéns uppblåsta Sverigebild.



Fyra tunnelbanestationer i "utanförskapsområdena" har drabbats av så mycket våld, hot och plankningar att SL drar in ordningsvakter och biljettkontroll för att skydda sin personal. Sveriges enorma samhällsproblem kommer inte att upphöra utan öka. 

Så vem blir förvånad? 

Vem vill riskera spelen med skjutningar, gängvåldtäkter, obefintlig polis, säkerhet och trygghet, söndertrasad sjukvård och ett evigt obegåvat malande om genustrams och klimatskam.


Sverige nobbades – för åttonde gången i rad.– Jag tror inte att man röstar för idrotten, det är nog mycket handskakningar som styr. Det känns lite mögligt, säger den svenska skidhjälten Anders Södergren. Synnerligen surt sa räven....


Statsminister Stefan Löfven (S) hade sett fram emot en svensk seger med regeringens fulla stöd, och utlovat ett historiskt "hållbart" OS. 

Men Gunilla Lindbergs bäst före datum har passerat, hon har rest runt och kostat miljoner i decennier nu, och min tes är att om man inte kan vara vänlig mot en glad och service-sinnad flygvärdinna, ja....då är det nån vajsing.





6 kommentarer:

  1. MP var positiva till OS därför att man skulle satsa på ett hållbart OS. Egentligen tycker dom att ett OS släpper ut för mycket koldioxid, men man såg en chans att få propagera för hållbarhet, men deras vinter-OS men längdskidor i sommartiden Stockholm höll inte, trots deras satsning på hållbarhet. Jag som idrottsintresserad bryr mig mer om idrottsprestationerna än om hållbarhet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den propagandan går bara hem i den svenska ankdammen. Utanför gränsen finns massor med normala människor, tack och lov.

      Radera
  2. Synd, hade varit roligt att se inkvoterade ensamkommande som skidflygare.
    s

    SvaraRadera
  3. Så Carina, vad sa flygvärdinnan till sina kollegor bakom gardinen om Gunilla Lindberg? Tillåt mig gissa.
    - Hon dricker som Klunker men aldrig erfarit ens Junker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hänvisar till kapten Haddock..!

      Radera
  4. Först försökte Stefan L få OS att handla om hållbarhet, gick ju inte så bra. For direkt vidare för att se Sverige vinna över Kanada. Som ledare för en feministisk regering så var han tvungen att göra politik av fotboll också. Han nöjde sig inte med att gratulera tjejerna, utan han passade på att ställa krav på jämställdhet i fotbollsvärlden(han borde haft Zlatan med sig). Vem f-n bryr sig om vad Stefan L säger. Så trött man kan bli på denna nolla.

    SvaraRadera