torsdag 16 maj 2019

Värdegrundsideologernas kamp.

Jag ryser av denna "app", och människorna som står bakom den. Dagens vänsterdemokratiska ideologer har kokat ihop en hel mytologi kring sin egen överlägsenhet. 

Den vänsterdemokratiska propagandan lyfter fram ”vänsterdemokraten” som ett samhällsmässigt ideal. Det i motsats till den negativa beskrivningen av "antidemokraten",  som det osunda, felaktiga och det onormala. Jag frågar mig om barnen inte godkänns av de auktoritära vänsterideologerna bakom appen, får de en guldstjärna då? 

Appen Reality Check har tagits fram av Mångkulturellt centrum, Teskedsorden, Anna-Lindh stiftelsens Svenska nätverk och med stöd från MUCF samt Arvsfonden och är den första i sitt slag. 

Projektet lanserades redan 2016 och utsågs i december 2018 till Årets initiativ. Förhoppningen är att den ska utmana fördomar och normer bland ungdomar i åldern 13-19 år.
Reality-appen beskriver sin kamp:

- "Under spelets gång kommer spelaren få pop-up fönster med fakta om allt från Sveriges rasistiska historia till tips om vad en kan göra för att motverka rasism och annat intressant som kan hjälpa oss att förstå rasismens mekanismer. 

Vi vill att när användaren har spelat klart ska känna att hen har ett första hjälpen-kit redo för att kunna se och förstå vardagsrasism samt kunna ingripa när det behövs.Innehållet i spelet knyter an till skolans övergripande demokrati- och värdegrundsuppdrag genom att hjälpa elever att träna abstrakt och kritiskt tänkande, samt att koppla det till praktisk handling."

samnytt

2 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-05-17 06:38

  För att hindra att rasismen växer: stoppa importen av densamma.
  För att minska befintlig rasism: massvis med enkelbiljetter.

  SvaraRadera
 2. Det som värdelösa värdegrundsideologerna förespråkar,osar rasism i allra högsta grad.
  Näsan räckte inte längre än så,på initiativtagarna.
  Ja jag säger då de.

  SvaraRadera