torsdag 9 maj 2019

Jag väntar.

Igårkväll hamnade Björn och jag av en tillfällighet i TV-soffan, det visades en skräckfilm, ett program som hette Josefsson. 

Vi blev sittande. 

Vi kunde inte slita oss.

 Och när programmet var slut, blev vi sittande, stirrande rakt fram, stumma, orörliga och helt brutna. 

Janne Josefsson hade gjort ett reportage för 25 år sedan om Bergsjön utanför Göteborg, där en gångtunnel delade orten -  i en svensk del och ett utländskt ghetto - eller bostäder för "flyktingar" som vi fortfarande hade indoktrinerats att kalla alla som valt att bosätta sig här. 

Det såg mycket illa ut redan då, med apartheiden. 

Fast nästan inga svenskar utanför Bergsjön och andra likadana områden, visste nånting. På TV och i tidningarna sa alla att allt var så bra, så vackert och så fint. Vi var så lyckliga som fått så många att försörja oss, för de nya skulle rädda hela landet och våra pensioner en vacker dag.


 Göteborgspolitiker som besökte Bergsjön stod och vred sig som maskar framför kameran, och erkände till slut att ingen av dem ville bo sådär - som i ghettot. 

Skolan gick åt helvete för de som inte fötts och vuxit upp med svensk BVC, kultur och lagar, svenskar flyttade sina barn, och det framgick med all tydlighet att dessa olika människor inte gillade varandra. De varken ville eller kunde dela varandras liv, de hade ingenting gemensamt, hade inte samma språk och mål med livet. Hyste inte samma lojalitet för landet.

Ja, det var till och med så illa, för 25 år sedan, att ett 30 tal maskerade "ungdomar" från ghettot lockade två svenska väktare i ett mörkt bakhåll, i ett enda syfte att sparka ihjäl dem när de redan låg ner. Varför? Jo, förklarade en äldre ghettoboende, att de fick skylla sig själva om de provocerade alla andra genom att vara vita svenskar.

 Under de 25 år som gått har allting blivit så erbarmligt mycket värre, fast att "Sverige var godhetens mästare på integration", som politikerna sa. Det skulle bara satsas lite fler miljarders miljarder i speciella "integrationsprojekt" på de allt fler orter, som till slut blev laglöshetens, gängskjutningarnas, blåljusmobbingens, knarkhandelns, hedersvåldets och brändernas "utanförskapsområden". 

Och det satsades. Och satsades. Och satsades. 

Och alla ovetande skattebetalare betalade lydigt och glatt, fulla av salig tillförsikt. - Säg hej hej till Kjelle Bergqvist, Malena Ernman och Henrik Schyffert, liksom!

Nu med Josefssons facit i hand, svart på vitt -  tydligare än denna film blir det inte-  tänkte jag mig att, i ett normalt land, skulle idag bli dagen som varenda journalist med heder, ursinnigt jagade upp dessa lögnaktiga och maktgalna politikerkretiner som under 25 år sålde ut sitt land. Och dreva med mördande rubriker mot dessa simpla reinfeldtare, ullenhagare, löfvénare, björklundare och lööfare, tills de stod där nakna i all sin skam, framför folket vars liv och frihetliga värden de med berått mod stulit och förintat. 

Men. 

Jag väntar fortfarande.

11 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-05-09 23:55

    Janne Josefsson är en av få journalister med kurage i Sverige

    SvaraRadera
  2. landsförrädarna inom sjuklövern skulle behöva bosätta sig i dessa nogo-zoner, utan livvakter. "Känna av stämningen" som dessa s k "politiker" skapat. kanske "känna av" en gruppvåldtäkt eller få sin bil nedbrunnen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tonald Drump2019-05-10 08:04

      Vem av dem tror du skulle våga det
      Tror dom hade känt sig nakna utan sina livvakter.

      Radera
    2. Raymond Zweigberg2019-05-10 11:33

      Livvakterna har de mest för sin rädsla att bli attackerade av ilskna svenskar som de lurat pengarna av.

      Radera
  3. Jag tackar för tipset.
    Även om det var omskakande ...
    Sverige är för mångfald men tror att alla har "svenska värderingar".
    Uj-uj !
    Tjalle

    SvaraRadera
  4. VIDEO: Här undervisar bedragaren från Sveriges radio gymnasieelever om farorna med nationalism
    https://samnytt.se/video-har-undervisar-bedragaren-fran-sveriges-radio-gymnasieelever-om-farorna-med-nationalism/

    SvaraRadera
  5. Ja du Carina.
    Man vet inte längre om man ska skratta, gråta eller kasta sig ned på marken och bara skrika.
    Sverige, vad blev det av dig?

    SvaraRadera
  6. Jag tittade inte på Josefsson igår. Känner att hjärnan är nära kokpunkten och vill inte riskera hälsan. Räcker så bra med Rapport och lite P1. Tycker inte om den ilska jag går och bär på. Man kommer ju inte undan allt elände som finns här. Tur man bor på en såpass liten ö att antalet personer från "icke skidåkande nationer" går att räkna på ena handens fingrar.
    Maggan

    SvaraRadera
  7. Missade programmet som folk talar så mycket om. Ska se det på play tv. Min hjärna kokar också innan jag ens sett det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta nåt lugnande! I 25 - t-j-u-g-o-f-e-m ÅR, har svenskarna inte begripit att reinfeldt och löfvén byter ut dem! Otroligt.

      Radera
    2. Tonald Drump2019-05-11 16:56

      Undrar var dom tänkt få skattekronorna ifrån när vi väl är utbytta, ta upp kollekt i moskeerna kanske.

      Radera