fredag 31 maj 2019

En befriande nykter röst om politikernas och mediernas fjäskande för islam. Säg som det är- slöja är i högsta grad skyldiga till #metoo-övergrepp.


Hakan Lindgren, FB:
Att det överhuvudtaget är en debatt om burkan och slöjans existens i Sverige är horribelt!Både slöjan och burkan är endast till för att dölja en kvinnas skönhet och hennes sexualitet. Inget annat vare sig det är frivilligt eller inte.
Nu är det ju inte på frivillig basis kvinnorna använder dessa plagg. Slöjförbud är problematiskt.Burka är enkelt, förbjud plagget omgående och straffa mannen kvinnan är gift med vid överträdelse av förbudet.

Hur ända in i helvete kan ett civiliserat samhälle tillåta att svartsjuka män har tillstånd att dra en sopsäck över en kvinna för att de inte vill att kvinnan ska få blickar?? Hur sjukt är inte detta?

Ska vi 2019 tillåta att en sunkig gammal religion ska få förtrycka kvinnor i Sverige?De som har mage att kalla sig för feminister hävdar att det är frivilligt?!

En klapp i stjärten av en medelålders vit man leder till mediadrev och åtal.
Att en muslimsk man har rätt att klä sin fru i heltäckande kläder för att andra män inte ska kunna se henne är helt egalt i Sverige. Muslimska män har dessutom rätt att tillrättavisa kvinnan med slag.

Hur är det möjligt att den breda massan tyst sväljer all skit och inte ser vad feminism har blivit för en djävla skit ideologi.




4 kommentarer:

  1. Att vi ska behöva få se dessa skrämmande varelser iklädda sopsäckar på våra gator är skrämmande anno år 2019 är så man knappt vill tro sina ögon. Men det är inte bara deras män som tvingar dem. Känner personer som sen de har kommit till Sverige ikläder sig detta självmant. De vill skicka ut politiska signaler med sin klädsel.
    Kan man förbjuda nazi symboler så kan man förbjuda islam symboler.
    Jag ser ingen skillnad på förtryckarideologierna.Deras brott emot mänskligheten är helt jämförbara.
    DGDF

    SvaraRadera
  2. Feminizterna har inga invändningar att värsta kvinnoförtrycket importeras, men fan ta den vite medelåldersmannen om han stöter på en vacker kvinna. Kvinnor tycker om komplimanger, men det är något de skitfula tokfeminizterna aldrig får åtnjuta, så det bottnar troligen i ren avundsjuka. Blodsven

    SvaraRadera
  3. En förklaring kanske är att de vill gömma sig i den islamska klädkoden.

    SvaraRadera
  4. Raymond Zweigberg2019-06-01 10:43

    Word!

    SvaraRadera