torsdag 30 maj 2019

Bagdad-Sarnecki, som tagen ur en gammal fars av Galenskaparna.

Hanif Bali‏, twitter-"Sarnecki pantar sin obefintliga trovärdighet med ett gravt metodfel genom att undersöka relationen mellan ”kommunmottagna”, eller ”inskrivna i mottagningssystem” och anmälda sexbrott i kommuner. Detta är inte forskning, detta är en vanhedrade propaganda."
-"Även Amir Sariaslan har lämnat omdöme. Ser fram emot en längre recension:

Amir Sariasian svarar:-"Sneglar på den nya Brå-rapporten och är föga imponerad. Ingen ordentlig utredning och en del vilseledande analyser. Trist."-"Wtf. De exkluderar Stockholms län ur datat. Helt och hållet. Med motivet att folk i Stockholms län är mer benägna att begå brott i andra kommuner. ¯\_(ツ)_/¯"-"Observera att BRÅ har anonymiserat rapportförfattarna - och den har ”granskats” av den notoriske BRÅ-fifflaren Sarnecki och Tove Pettersson - är Jerzys egna fd. doktorand. Hade BRÅ haft lite anständighet så hade man haft andra vetenskapliga granskare. Pinsamt."


-"Men uppdrag väl utfört, förvirringen är nu utkablad och framöver kan tyckonomer för all framtid länka till denna DN-artikel - även om bättre metoder och data skulle presenteras. Då blir det bara en ”he says, she says”. Precis som Ruist vs Scocco."
2 kommentarer:

  1. Helt underbar underhållning....

    //Gunnar

    SvaraRadera
  2. Fy på er stockholmare att ni beger ut i landet och begår brott! Fy skäms!
    DGDF

    SvaraRadera