fredag 1 februari 2019

Vi behöver riktiga kristna i svenska kyrkans ledning för att kunna rädda Sverige.


De nuvarande "naiva"( läs inskränkta) socialisterna bland Jackeléns överstepräster, kommer att lida ett grymt smärtsamt nederlag för folket och landet. Tillsammans med de lika fåraktiga politikerna och journalisterna, den oheliga tre-enigheten.

Vänsterkyrkan I religionsdialogens namn har islamiska fundamentalister utnyttjat de svenska teologernas välvilja till dialogsamförstånd för att skapa makt. 

 Svenska kyrkans teologer har stark anknytning till ekumenik och religionsdialog men erfarenheterna av politisk islam är begränsade. Islamiska termer som taqiyya, tawriya (vita lögner) är främmande för de flesta. 

I religionsdialogens namn har islamiska fundamentalister utnyttjat de svenska teologernas välvilja till dialogsamförstånd för att skapa en egen politisk och ekonomisk makt i Sverige. Al-Qaradawi, chefsteologen för Muslimska brödraskapet, skrev strategin för den islamistiska rörelsen och talade då om eskatologisk tamkin. Detta innebär att alla religioner och livsåskådningar i en gudsplan ska underkasta sig islam och dess sharialagar.

Sameh Egyptson, Kyrkans Tidning

3 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-02-01 18:43

    Låter på Hell(e) som om tomten kommer från Syrien eller Afganistan. Det var den sopan som fick mig att gå ur Svenska kyrkan för ett par månader sedan. Som ateist borde jag gjort det för länge sedan men bättre sent än aldrig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom jag är synsk så gick jag ur förra årtusendet. ;-)

      Radera
    2. Tonald Drump2019-02-02 00:23

      Ge mig gärna tips i framtiden. Du råkar inte bo i Delphi?

      Radera