fredag 1 februari 2019

Till detta bestialiska barbari är ni skyldiga; reinfeldt, ullenhag. lööf, löfvén, björklund, morgan johansson, dan eliasson med flera.

Jag hoppas rättvisan kommer ifatt er.
Ikväll gråter jag vredens och vanmaktens tårar.
PROJEKTSANNING
"83-ÅRIG MAN TORTERAD I RONNEBY/KALLINGE Föreställ er att vara 83 år gammal, fattig och på väg hem. På vägen möter du ett gäng som fått för sig att du har pengar undanstoppat någonstans. Det spelar ingen roll vad du än säger, hur högt du än skriker av smärta när de försöker slita ut dina ögon, eller hur du vrider dig i plågor när de bränner dig. de lyssnar inte." 

Signalement - NU!


8 kommentarer:

  1. Reinfeldt,Ullenhag,Lööf,Löfvèn,Björklund,Morgan Johansson,Eliasson med flera,bryr sig inte ett dugg om den 83 årige mannen.
    Tvärtom,de njuuuuuuuuuter av att plåga oss medborgare.
    Kommunist politikerna är fullständigt samvetslösa.
    Medborgaren

    SvaraRadera
  2. Jag delar din vrede och vanmakt, Carina-Fina, min inre röst skriker hämnd.

    SvaraRadera
  3. Tja vad skall man säga när i ett tidigare fredligt land,och bostadsområde allt förändrats till en kriminellt Ghetto-stat ?
    Avstår själv (eller tvingas avstå) vistas ute under mörka delen av dygnet.Detta är vad de styrande i M/S/C/FP/VPK/Gröna genom sina beslut,förärat oss äldre !
    Förutom vår fattigpension,eller som jag hellre nämner det hela,"Socialhjälp".

    SvaraRadera
  4. HÄMND NU! Alla riktiga SVENSKAR ställ upp och hämnas för alla oförrätter som politikeradeln och invällarterroristerna utsätter Ivar och andra stackars svenskar för.

    SvaraRadera
  5. Det är så vidrigt vad denna gamla farbror utsatts för! Det är omänskligt, det är djuriskt!!

    SvaraRadera
  6. Det pågår ett folkmord på svenskarna och européerna. Googla gärna Kalergiplanen och Sion Vises Protokoll!
    Jag gråter inom mig varje dag och varje minut. Varför ser inte de flesta svenskar klart? Hur har de blivit så naiva att de villigt ger bort sitt land och ger upp sitt folk? De är visserligen hjärntvättade av utbildningsministeriet och sanningsministeriet (= MSM) sedan barnsben. Barnen uppfostras inte ens längre av sina föräldrar utan av Samhället/Staten/Storebror via dagis och skola.
    Den enda chansen vi har är att väcka de som sover och att enade göra motstånd mot de som vill oss så illa.
    Det värsta är att det är vår egen korrupta förrädarregering, som uppköpta och mutade av obskyra sällskap som Bilderberggruppen, Romklubben, Trilaterala kommissionen, Tavistock Institute osv genomför folkutbytet/folkmordet på sitt eget folk!
    FN och EU är INTE att lita på, de har en fruktansvärd agenda.
    Jag saknar vårt gamla Sverige som var lugnt, tryggt och underbart tråkigt. Det som är nu är en sannskyldig mardröm som inte går att vakna ur. Vi måste kämpa mot globalisterna som använder mångkulturen som biokrigföring mot oss!
    En viktig sak vi måste göra är även att ta tillbaka yttrandefriheten. Vi måste ta tillbaka vår rätt att protestera utan att åtalas för sk "Hets mot folkgrupp"!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ställer samma frågor. Masspsykos? Vi såg ju vad nazisterna kunde göra med vanliga tyskar- bestialiska judehatare.

      Radera