söndag 17 februari 2019

Lysande Söögard om president Trump. Läs!


Runar Sögaard:

 - Varför det är så viktigt att du förstår vad som händer i USA?
Vilka vågar?Vilka orkar?Vilka är beredda att offra sig?
Vad som händer i USA kommer alltid till Sverige!

Genom historien är det vare sig medier, politiska partier eller regeringar som har kämpat för och orsakat stora förändringar i frågor kring mänskliga rättigheter och rättvisa.
Tvärtom har det varit modiga kvinnor och män som insett orättvisor, korruption, maktutövande och förtryck och velat göra något åt det.
Dessa individer, vars rättvisepatos och empati gjorde att de valde att utstå förakt, smälek, motstånd, lögner och förtal i alla möjliga sammanhang trots risken att bli misskrediterande och demoniserade.Det är nästan kusligt att studera dessa människor och deras gemensamma öde kring vad de fick utså och uthärda.

William Wilberforce var mannen vars kamp orsakade att slaveriet avskaffades.
Millicent Fawcett blev första kvinna 1897 att på allvar utmana patriarkatet och orsaka att ge världens kvinnor rösträtt.
Mahatma Gandhi orsakade Indiens självständighet från det brittiska imperiet.
Rosa Park och Martin Luther King var föregångare som avskaffade segregeringen i USA.
Nelson Mandela såg till att apartheid avskaffades.
Malala Yousafzai stod upp för kvinnors rätt till utbildning i den muslimska världen.
Nigel Farange var den som visade vägen och tog Storbritannien ut ur EU.

Det finns en mängd ytterligare personer som trotsade etablissemanget och tog upp kampen mot makten och samhällslögnerna som under lång tid fått forma länders öden och deras politiska ideologier.De fick alla uppleva föraktet, hatet och motståndet från samhällets olika maktstrukturer och makthavare.
Vissa fick tyvärr sätta livet till i kampen för förändring.

Ett judiskt ordspråk säger att ”det finns intet nytt under solen”.I den globaliserade värld vi idag lever i, är det helt nya kamper som behöver utkämpas.Den kanske största kampen består i att sätta stopp för det globala trycket för att tvinga vanligt folk och fria människor in i en tillvaro av ekonomisk, ideologisk och politisk kontroll.Elitistiska politiker och den finansiella världens agenda är att styra folk in i ett tillstånd där de kan bevakas, kontrolleras och marginaliseras.Detta görs idag medvetet genom oärliga allianser, elitistiska klubbar, hemliga strategier och mediala utspel.
Avtal och överenskommelser ingås utan medborgares vetskap, individers förståelse och folks godkännande.
Dessa avtal och pakter rubriceras oftast som gemensamma försök att ”stärka den politiska och säkerhetsmässiga dialogen samt skapa gemensamma områden för fred, stabilitet och välstånd”.

Klimatdiktatur, politisk korrekthet, religiös smältdegel, utplånande av länders gränser m.m. är bara några exempel på hur FN och EU försöker ta över nationers självbestämmanderätt och tvinga länders befolkning till total lydnad och underkastelse.Ingen hade på allvar vågat utmana dessa mäktiga krafter.
Ingen hade vågat säga emot.
Allt gick som på räls fram tills den 8. November 2016.

Då röstade amerikanska folket fram en president som hade lovat föra folkets talan i Washington D.C. och tillgodose det egna landets intressen.På rekordtid gick han från att vara medias älskling till att bli deras hatobjekt nummer ett.
Han blev deras värsta mardröm.
Med en dåres envishet vägrade han underkasta sig världssamfundets agenda och kontrollutövande.Tidningar och världledare profeterade om börskrascher, kollapser i världsekonomin och att 3. världskriget stod för dörren.

President Donald Trump skulle krossas. Till varje pris.
Personligt. Medialt. Politiskt.
Och ekonomiskt.
Problemet var bara att Trump var FÖR förmögen.Han var FÖR orädd.Han var FÖR tuff och FÖR envis.Han hade FÖR stort inflytande via sina sociala plattformar, han samlade 10 000-tals människor på sina möten i alla städer där han kom och ingenting fick honom att backa.

Hans politiska instinkt och känsla för vad vanliga folk behövde och ville ha visade sig vara häpnadsväckande och hans förmåga att dra ner byxorna på oärliga medier och enstaka lögnaktiga journalister har varit minst sagt underhållande.

President Trump är nu den president som har infriat flest löften i amerikansk historia.Han har blivit något så sällsynt som en politiker som håller det han lovat.
Vare sig stofiler inom egna partiet eller bland demokraterna ges utrymme att hindra honom från att fullfölja hans kontrakt med det amerikanska folket.
Under sin presidentkampanj utlovade han att han skulle rensa upp i det korrupta Washington DC och utmana maktfullkomliga tjänstemän och lobbyister. Paniken bokstavligen exploderade.Svaret kom som en bomb på posten.

En bisarr rapport (Steeldokumentet), som visade sig vara köpt av Hillary Clinton för 10-tals miljoner, lades till grund för att hävda att Donald Trump bl.a. hade vunnit valet som ett resultat av samarbete med Putin och i maskopi med Ryssland.Ett 10-tal chefer inom FBI och Justitiedepartementet beslutade sig för att utreda möjligheten att avsätta Trump i enlighet med artikel 25 i konstitutionen.Detta bekräftas i en häpnadsväckande Tv-intervju i USA idag med sparkade vice FBI chef, Andrew McCabe i ”60 minutes”

Mainstream media har nu i över 800 dagar misskrediterat och bedrivit en hatkampanj mot presidenten som saknar motstycke i historien.
10 000 tals Trump-fientliga mejl och sms från toppen i FBI har nu offentliggjorts och de 5 högsta cheferna har fått lämna sina jobb i tillägg till ett antal chefer på amerikanska UD.
Det har nu bekräftats att personer i Trumps kampanj blivit avlyssnat i politiska syften med hjälp av falska underlag till den hemliga FISA-domstolen.De största Nyhetskanalerna i USA har under tiden ägnat över 2200 minuter till sin rapportering om Trumps påstådda maskopi och landsförräderi. Det har haglat med krav om Riksrätt och att avsätta honom.
De mest bisarra anklagelser har i över 2 år avlöst varandra men ingenting har fått honom att backa.Hans beslutsamhet och arbetsmoral har besegrat motståndarnas stamina.Resultaten talar sitt tydliga språk och USA:s ekonomi är starkare än på decennier.
Kanske starkare än någonsin.
När nu Senatens gemensamma underrättelseutskott i vecka deklarerade att det inte fanns några som helst bevis för alla anklagelser och att det hade förekommit någon maskopi, så inträffade det en total massmedial tystnad. Hans motståndare tappade för en stund all luft och radiotystnaden blev monumental.
Och givetvis även i svenska medier.
Efter förhör av över 200 vittnen och efter genomgång av över 1,3 miljoner dokument så konstaterade båda demokrater och republikaner i utskottet att Trump måste anses vara oskyldig.Inte ett ord i media.
Total tystnad.
Enbart ännu ett desperat försök att undvika att vanliga människor skulle få bekräftat det de redan i lång tid misstänkt;
Att media är korrupta, vilseledande och de drivs av en agenda mot opportunister och sanningssägare som legitimerar lögner och osanningar så länge det anses främja deras egna ideologiska ändamål...

Man kan tycka vad man vill om President Donald J. Trump.Som alla oss andra har han begått misstag, sagt korkade saker, ljugit ibland och agerat i affekt.Den som är utan synd kan kasta den första stenen.

Men vad han nu håller på att uträtta kan ingen någonsin ta ifrån honom.Han har tagit sig an världssamfundets mäktigaste och mest korrupta ledare. Han vägrar låta sitt folk bli föremål för kontroll och styrning av icke-folkvalde makttörstande elitister.
Han slår vakt om de ”enkla människorna” som vill leva sina liv ut ifrån egna värderingar, val och beslut.
Han hade kunnat fortsätta leva sitt extravaganta liv i lyx. Fortsätta flyga i sina egna flygplan och bo i sina större bostäder än Vita Huset och njuta av ett fridfullt och bekvämt pensionärsliv med sina miljarder.Men han ville annorlunda.
Han vågar.Han orkar.Han är beredd att offra sig.
Min förhoppning är att vi snart får se flera som honom.
Med eller utan pengar. Med eller utan samma förutsättningar.Vi KAN förändra och vi MÅSTE förändra.Du kan!

2 kommentarer: