söndag 17 februari 2019

Har Klabbarparn skrivit Margot Wallströms och UDs "förtydligande" om Kinagate?

Margot Wallström hävdar att UD inte har haft någon information om Kina-ambassadörens Anna Lindstedts egenmäktiga (!) snesteg rörande ett möte med Gui Minhais dotter och mystiska kinesiska "affärsmän" på Sheraton i Stockholm. 

Rapport ikväll kl 18 (04.10 in i klippet), Departementet vill göra ett förtydligande. 

Patric Nilsson, presschef utrikesdepartementet:- "Det väsentliga ÄR att ingen av de som arbetar med fallet, har känt till de mötena som en ambassadör haft på ett hotell i Stockholm".

Reportern: VILKA har känt till de här mötena? 

Patric Nilsson, UD: -" Det är därför jag säger att dessa frågor besvaras bäst, att det väsentliga i det här ÄR att INGEN av de som arbetar med ärendet har känt till de möten som ambassadören hade på hotellet, DET ÄR DET VÄSENTLIGA.

 I övrigt så kommer jag inte att kunna kommentera ytterligare, just med tanke på att det pågår en förundersökning. Och det hindrar mig från att ge ytterligare kommentarer." 

Vad är det han säger här?? Vad är det här "förtydligande"?? Vad är det Margot Wallström vill ha sagt genom sin buktalardocka?? 

Så här - att de random UD-tjänstemän som "arbetar med ärendet" - dessa få obetydliga UD-personer - de kände inte till någonting. 

MEN. 

Margot Wallström och resten av de stora UD-potentaterna  - som "inte arbetar med ärendet", DE vet däremot precis allt om ambassadörens möte på Sheraton i Stockholm.

Då Gui Minhais dotter hotades och pressades i det känsliga ärendet med den fängslade pappan i Kina. 

4 kommentarer:

  1. Tror dom att inte vi fattar att dom ljuger. Kan man misstänks ryska troll här eller är det SD som infiltrerat UD. Avsätt hela bunten. Utan fallskärmar.

    SvaraRadera
  2. Vilket stolpskott denna Patric N är. Undrar hur mycket han har i månadslön. Skulle han ha betalt efter prestation skulle han svälta ihjäl.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt look i vårt toleranta slöjdiktat.

      Radera
  3. Tonald Drump2019-02-17 21:19

    Städerskan från Uzbekistan är den enda på UD som kände till mötet. By the way, är Patric Nilsson Jean Pierre Bardas lillbrorsa?

    SvaraRadera