onsdag 9 januari 2019

Undvik diskriminerande och intoleranta Sverigetaxi!


VI MÅSTE BEVARA VÅRT SEKULÄRA SAMHÄLLE. Vi måste minska religionens samhällsbetydelse och göra ALL religionen till en privat angelägenhet.

Märtha Nordlund, 83 år, skulle åka på ett läkarbesök. Hon beställde färdtjänst från sitt hem, och en bil från Sverigetaxi kom och hämtade henne.
Märtha satte sig bredvid föraren som körde i väg men plötsligt hände något oväntat. När de hunnit till Tensta tvingades Märtha mot sin vilja att gå ur taxin. Taxichauffören svängde av vägen och lämnade henne ensam.

– Han blev jättearg när jag berättade att jag är kristen och sa att jag inte fick åka med honom längre. Han tvingade mig att gå ur taxin. Jag visste inte var jag befann mig och kände mig helt utlämnad och förtvivlad, berättar Märtha.

Varför taxichauffören blev arg har hon inget svar på.

Har Sverigetaxi rätt att tvinga en person att lämna en taxi?

Sverigetaxi: – Vi har en policy som säger att våra chaufförer inte pratar om etnicitet, sex, politik, sport och religion eftersom vi vet att det är ämnen där det kan uppstå osämja. Så vi tycker inte att vi gjort något fel i det här fallet. 

LYSSNA SVERIGETAXI: -Om jag sätter mig som kund i en taxi, en bil som jag betalar för att åka från till A till B, förbehåller jag mig rätten att vara den jag är. Jag får tiilhöra vilken ras, religion och kultur jag vill, jag får älska vem jag vill, gilla Djurgårn och vara Sverigedemokrat hur mycket jag vill! Och jag får uttala det! 

Det kallas D-E-M-O-K-R -A-T-I, yttrandefrihet.......

I-N-G-E-N ska få slänga av mig på gatan på grund av vem jag är, hur jag ser ut eller vad jag tror på. 

Sverigetaxi- om era anställda chaufförer är så lättkränkta att passagerarna på förhand måst ta del av och känna till vilka ämnen som är TABU, för att dessa chaufförer inte ska förlora humöret och genast slänga ut en på gatan, ja, då, borde ni absolut inte få driva taxibolag i Sverige. Testa med Saudi...!


DAGEN

5 kommentarer:

 1. Taxin kom aldrig2019-01-09 14:58

  Sverige gick på nittiotalet på en natt över från en av världens mest reglerade taxiverksamheter till den anarki och stråtröveri vi nu beskådar.

  SvaraRadera
 2. Sverige?taxi.
  Sverige? Dom gillar inte Sverigedemokrater heller.
  Slutåkt med dom.

  SvaraRadera
 3. Märtha Nordlund bör få hjälp till upprättelse för förnedringen som taxi chaffisen utsatt henne för.
  Mycket fult gjort av "Sverigetaxi"!
  Kräv ett rejält skadestånd av bolaget.
  Diskrimineringsombudsmannen var är du?

  SvaraRadera
 4. Det troliga är att Sverigetaxi har en hel hög med instegsjobb där skattebetalarna står för 80 % av fiolerna. Borde betraktas som olaglig konkurrens.

  SvaraRadera
 5. Kloka damen2019-01-09 19:00

  Börjar bli otrevligt att åka taxi. Känner obehag och litar inte riktigt på utländska drivers. Är det utlänningarnas dåliga rykte det beror på?

  SvaraRadera