onsdag 9 januari 2019

DÖ övergår i Special-anti-SD-klausul. De sju politikerna tycks välja Idi Amins, Mugabes och Stalins lösningar på hur man roffar åt sig makten utan demokrati.VAD HÅLLER POLITIKERDÅRARNA PÅ MED NU??

Att prata om "sammanhållning" genom att skriva klausuler som enbart syftar till att driva ut människor med oönskade åsikter, det är INTE demokrati.

Ett sådant uteslutningsdokument måste tveklöst granskas juridiskt. (Om det mot förmodan finns någon opartisk ickevänster ickeglobalistisk jurist kvar)."Alliansen" har de facto visat upp det sinnesrubbade människo-, demokrati- och väljarföraktet, samt den paniska förskräckelsen för åsiktsmotstånd. Deras hysteriska fasa för opposition borde få hela folket att reagera med raseri.

Trodde väl aldrig att jag skulle tvingas jämföra svenska partiledare med sjukt vanvettiga bananrepubliksdiktatorer, men stunden är kommen. 

När Mugabe lämnade makten i landet 2017 rådde där fattigdom, enorm inflation och osäkerhet efter flera misslyckade reformer och en korrumperad politisk ledning.Under sin presidenttid vann Mugabe de flesta val som han ställde upp i, men kritiker menade att valen präglades av omfattade valfusk. Gradvis blev hans styre allt mer auktoritärt och tilltagande nyckfullt och han ansågs under senare år av omvärlden vara en diktator.


Idi Amin utsåg sig själv till president, upplöste parlamentet, och gjorde ändringar i konstitutionen. Detta gjorde han för att ge sig själv absolut makt. 

Detta resulterade i en ekonomisk nedgång, socialt sönderfall och kränkningar mot mänskliga rättigheter. Den största delen av hans offer bestod av politiska motståndare. Olika interna säkerhetsstyrkor samordnades för att förtrycka allmänheten. Speciellt utsatta blev de som opponerade sig mot Amins regim. Motiven till förföljelsen var etniska, politiska och ekonomiska faktorer.

1 kommentar:

  1. Något djävulskap är det troligen så rädda som dom är för SD. Fullständigt maktgalna. Regera kan dom inte. Över en miljon svenskar är rasande på alla dessa inkompetenta politiker. Nyval är det enda tänkbara.

    SvaraRadera