onsdag 12 december 2018

Eders Höghet, Kejsarinnan Margot Wallström av Dubbelmoral.



Den humanitära stormakten som Sverige gärna kallas av sådana som Margot Wallström, fanns inte bland de länder som tackades för insatsen under folkmordet mot yezidier, assyrier/syrianer och andra minoriteter i det historiska talet av Nobels fredsprisvinnare Nadia Murad i Oslo under Nobel fredsprisceremoni. 

Ty Margot Wallström gick själv i täten för att folkmordet inte skulle erkännas av den svenska riksdagen.  Ändå sitter Margot Wallström längst fram bredvid offren i Oslo och spelar medkännande.

                                                            ---------------------


Bra inlägg av Paul Gaera, FB: Medan fredsförhandlingarna om Jemen kriget pågår i Sverige , säljs svenska vapen för miljoner till just de som mördar Jemeniterna samt omringat och stängt alla vägar in till deras land ! Jag menar förstås Saudiarabien m fl. Margot Wallström (S) vägrade kommentera detta med tigande arrogans till SVT. 

"Folket i Jemen, inte minst barn, har redan väntat alldeles för länge på fred", säger den dubbla personligheten Margot Wallström inför att fredsförhandlingarna startar. "Vi" måste stoppa katastrofen i Jemen. Med alla våra vapen.

                                                            ---------------------    
Utrikesminister Wallström har också det slutliga ansvaret för katastrofen att erkänna Palestina. Hon har handlat utan parlamentarisk förankring.

Erkännandet innebär att Wallström å hela svenska folkets vägnar legitimerar terrororganisationen Hamas, med koppling till Al Quaida, Irans mullor och ISIS. 

Hela regeringen är ansvarig, men utrikesminister Wallström symboliserar provokationen mot både majoriteten svenskar och mot Israel, som regionens enda demokrati. 

3 kommentarer:

  1. Sossen Margot är falskare än falsk.
    Tvi vale

    SvaraRadera
  2. Varför kan inte denna ondskefulla kvinna ta sina miljoner och ta en livslång time-out.

    SvaraRadera
  3. Det finns många ondskefulla kvinnor i historien,
    Margot Wallström kan ställa sig i ledet.
    Passar bra i deras sällskap.

    SvaraRadera