onsdag 14 november 2018

Svekonsdagen.

Annie Lööf: "Synd att Kristersson stänger dörren"



Thomas Gür,FB: 
Land skall med jag byggas.
-/-Förslag till valspråk för Centerledaren Annie Lööf.

Jakob Heidbrink, FB:

-"I sitt försök att hålla Sverigedemokraterna från inflytande har alltså nu Centern och Liberalerna givit Vänsterpartiet inflytande över svensk politik.
Tragiken i nuvarande riksdag är att partierna får välja mellan pest och kolera. Därvid kan noteras att få verkar ha problem med pesten, men kolera är många väldigt oroliga för.
Hur detta blir till någon moralisk höjd, förstår jag inte."

-----------

Peter Billing, FB: - Det är inte utan att man önskar att Lööf får "sonderingsuppdrag" så vi får se henne med dumstruten på huvet. Det man dock ska tillskriva henne är hennes förmåga att verka opåverkad av sina egen tillkortakommanden, och hennes förmåga att kallt skylla på alla andra utan att darra på manschetten. Folk verkar ju gå på det.

2 kommentarer:

  1. Annie L är partiledare för Jagpartiet. Eftersom det partiet har det otroligs stödet av drygt 8 procent så vill hon sondera. Hon agerar som att hennes parti hade 80 procent.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I hennes fall får vi hoppas att högmod går före fall.
      Två för att inte säga fyra L Mp C V når inte ens upp till 10% ändå beter de sig som valvinnare. Pajaser utan självinsikter. Tecken på mental störning och narcissism.

      Radera