tisdag 13 november 2018

Åke Ortmark har fått en kronprins.



Anders Holmberg, det nya starka H:et, klädde av Annie Lööf i Aktuellt ikväll, 01.53 in i klippet. 

Det är något av en bedrift att försöka avkräva svar från en floskelmaskin som går på helium. Men Anders Holmberg lyckades, fick in en och annan touché, varpå Annie Lööf kände sig nödgad att citydroppa Madrid, och countrydroppa hela Europa, för att skriva Anders Holmberg på näsan hur otroligt många i Sverige - och världen utanför -som helhjärtat förstår och stöder Annie Lööfs självklara överhöghet!

Annie Lööfs vanvettiga icke-logik:- "Imorgon ska Centerpartiet rösta nej till Ulf Kristersson. Men vi ska inte stänga dörrar, jag har fokus på att bilda en Alliansregering. Alliansen ska hålla ihop." 

Annie Lööf från det lilla C, tror fortfarande fast på att det är hon och inte väljarna som tillsätter regering. Det känns inte friskt. 

Kan någon vänligen upplysa henne om hur många väljare C hade, och samtidigt berätta hur många väljare det parti som hon låser ute hade.


9 kommentarer:

  1. Hon har problem med taluppfattning, tror att 8 är mer än 17. Hon agerar ju som att hon företrädde det största partiet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Annie behöver glasögon. Hon ser inte kommatecknet mellan åttan och sexan utan tror att C fick 86%.

      Radera
  2. annie lööf är livsfarlig som s k "politiker" en position hon ärvt. hon tillhör den nya adeln som ALDRIG gjort ett ärligt handtag, hon är långt ifrån vanliga människors vardag. hon ställer till kaos i sin DverSverigeFrånV "politik". centermuslimpartiet borde förpassas till historiens soptipp tillsammans med v och miljömuslimpartiet samt l

    SvaraRadera
  3. C kommer att slås ihop med S och försvinna, och L kommer i nästa val att ramla ur Riksdagen med 1-2% av rösterna. Får man hoppas! Annie och Jan är två av de värsta ynkedomar Sverige producerat, inom något område!

    SvaraRadera
  4. Finns det något mod hos några riksdagsledamöter att gå emot centern och liberalernas partiledares order att tryck på nej/avstår knappen idag? Eller är de bara ängsligt små som inte tänker självständigt?
    Mässkalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dum fråga kanske..
      Men är det möjligt att begära sluten omröstning i Riksdagen detta fall?
      Det skulle ge "frifräsare" lite mera spelrum...

      Radera
  5. Nu har jag lyssnat på hela Lööf-intervjun. Igår stängde jag av efter att ha hört det inlednande "Jag vill hålla ihop Alliansen"..
    Lööf klarade sig inte alls, flosklerna och "bäst jag svarar på nåt annat" sprutade...
    Jag har ALLTID ogillat Rödtoppen.
    Nu mer än någonsin.
    men var det inte en kommentator som för länge sedan (i radio?) målade upp just exakt detta scenario?
    Lööf manövrear sig själv fram till Makten?
    På bekostnad av Sverige.
    Ger det kanske extra påfyllning i kassan från Soros?
    Inte otroligt alls.

    SvaraRadera
  6. Vd gäller hennes trogna väljare,var det 557.500 som lät sig duperas av Rödluvan.
    SD fick drygt dubbelt så många röster närmre bestämt 1.135.600.Plus ett stort antal som myglades bort vid rösträkningen !

    SvaraRadera
  7. nnie behöver glasögon. Hon ser inte kommatecknet mellan åttan och sexan utan tror att C fick 86%.

    SvaraRadera