onsdag 24 oktober 2018

Låt oss kalla maktetablissemangets utrotning av sverigedemokrater för vad det är - ren och skär avhumanisering.


-"Öppet hus på BRUNASTE SKOLAN

 När skolvalet i Eksjö kommun hade räknats stod det klart att det blev stor framgång för nazistgrundade Sverigedemokraterna. Den yngre generationen visade sig vara brunare än någonsin."

"Nazistgrundade". "Bruna barn".

I Höglandsnytt handlar allt, precis som i hela den härskarlystna vänstern, om den omfattande avhumaniseringen av sverigedemokrater. Avhumanisering till och med av skolbarn, vars enda skuld är fritt tänkande.

Men hur kan demokratiskt sinnade förnuftiga svenskar plötsligt bara nicka och tiga när den despotiska maktmobben reser en betongmur mot och pekar ut SD som den enda eviga ondskan, som ingen i hela landet vill tala med - eller ens vara i samma rum som.

Så här.

Avhumanisering börjar historiskt med att utstuderade politiker/media/hovnarrar systematiskt utnyttjar människors fördomar, och som manipulerar folket att välja att tillhöra "den goda massan" som anser sig vara det enda rätta - mot den lilla gruppen som massan pekat ut som rakt igenom ond/fel. 

Makteliten kallar Jimmie Åkesson -  och SD -  för rasister, nazister, fascister och kackerlackor som bör saneras bort. De sju partierna kan i egenskap av maktmajoritet hetsa mot det ensamma minoritetspartiet utan att folk frågar sig vad som är sant, rätt och trovärdigt.

Människor är antagligen medvetna om vad som pågår -  men väljer att titta åt ett annat håll. 

Därför är det extremt viktigt att vi som är vakna säger ifrån vid minsta lilla antydan till avhumanisering av en grupp medmänniskor. 



3 kommentarer:

  1. Dagen efter valet 2010, då SD kom in i Riksdagen första gången, stod vänsterledaren Ohly i Kungsträdgården i Sthlm och sade: "det finns inte plats för er (SD alltså) i vårt Sverige".
    Så det började redan då: landsförvisning eller utrotning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt, riktigt obehagligt. Ingen i Sverige skulle våga säga så om någon annan än sverigedemokrater.

      Radera
  2. Nä och vi har massor av klantar i politiken som egentligen inte borde få någon som helst plats. Mobbarna är värsta parasiterna i riksdagen. Dom är avskyvärda och kränker varenda en av SD väljarna. En oerhört dålig förebild för våra barn, som tror att mobba andra där OK.

    SvaraRadera