lördag 18 augusti 2018

Den feministiska regeringens offer i Sverige idag. LÄS!!!


J. A har gjort följande inlägg på FB:En 16-årig kille valde att tillsammans med sin bror (!) våldta en ung kvinna. Under pistolhot spärrade de in henne, band fast henne och hotade henne med kniv. Sen började helvetet för kvinnan. Hon tvingades utstå flera vaginala, orala och anala samlag och enligt domen hade hennes kropp bjudits ut till andra inbjudna män. Männen turades om att våldta kvinnan och i 17 mörka timmar pågick förnedringen.

Man ringde hennes vän och krävde 20 000 för att släppa henne fri. Vännen ringde polisen, och en insatsstyrka lyckades befria kvinnan.

En månad tidigare bröt sig den äldre brodern in i en annan kvinnas bostad. Tillsammans med sin kompis gick de fram till kvinnan, tog stryptag om hennes hals och våldtog henne i timmar. Enligt domen var våldtäkterna en slags hämndaktion då polisen tidigare valt att anmäla den yngre brodern för vapeninnehav.

Mellan dessa våldtäkter hade den äldre brodern lurat in en kvinna in i en bil, när kvinnan slagits sig ner låste han bilen och började förgripa sig på och våldta henne. Den yngre brodern var känd av rättväsendet sedan tidigare då han hade kidnappat och rånat en taxichaufför. Han och hans kompisar hotade chauffören med kniv och körde sedan omkring honom i bagageutrymmet innan han dumpades. Killen friades i rättegången då man tyckte att han var "för ung".

Enligt rättväsendet och åldersundersökningen har "pojken" dock ljugit om sin ålder. Man har lyckats ta fram bevis att han är över 18 år och den här gången kunde han inte smita undan utan dömdes till drygt 3 års fängelse medans hans bror fick drygt 7 år.
Bröderna var dock inte nöjda med domen. De testade sin lycka och överklagade domen till hovrätten. Men någon lycka skulle man inte finna, snarare tvärtom. Hovrätten beslutade istället att höja brödernas straff.

Den äldre brodern döms nu istället till fängelse i nio år och den yngre brodern får fängelse i fyra år och sex månader. Man fastslår även utvisningen och bröderna kommer inte få återvända till Sverige före år 2032.


Det här är dagens sanning. Det här är dagens Sverige. Unga kvinnor som blir påhoppade och gruppvåldtagna i timmar. Som torteras med kniv och pistol. Svin som står i kö för få ut sina vidriga fantasier samtidigt som kvinnor ligger förkrossade på marken och skriker efter hjälp. Det är nått fel på människan. Det är nått som är trasigt och fullständigt vedervärdigt! Allvarligt talat! Vart är det här sjunkande skeppet på väg?
DET FÅR SANNERLIGEN VARA NOG NU!

6 kommentarer:

  1. Varför blir det inte livstidsutvisning för dessa svin?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Därför att deras advokater också är svin. Blodsven

      Radera
    2. Raymond Zweigberg2018-08-18 12:20

      Precis! Såsom Özz Nüjens syster till exempel.

      Radera
    3. Varför fick de överhuvudtaget komma hit??
      DGDF

      Radera
  2. Massimporten av MENA-individer fortsätter! Tack sjuklövern för ert förräderi mot ert eget folk.
    En röst på sjuklövern är en förlorad röst. En röst på fortsatt vanstyre av Sverige. Rösta Rätt, Rösta SD2018

    SvaraRadera
  3. Så vem vill du helst se som hedersgäst när din dotter gifter sig; En kosackvän eller en muslimsk farbror från Afganistan alternativet när KKH Viktoria gifter sig;
    Den ryske presidenten eller kungen av Saudi Arabien?
    Lite tillspetsat men då trollen är framme gäller det.

    Undrar om pk-media publicera denna nyhet och med vilken bildtext. "En tragisk nazist tant dansar med en fjant."
    - Ursäkta Mr P. Jag försöker visa att vargar ska man inte leka med.
    Mässkalle



    http://www.foxnews.com/world/2018/08/18/controversial-wedding-guest-vladimir-putin-dances-with-austrias-foreign-minister-on-her-big-day.html

    SvaraRadera