söndag 8 juli 2018

MPs kväll kom då alla andra hade åkt hem.

Det var därför som den största miljöhycklaren av alla, Hanna Lidström, Grön Ungdom, fick dånande applådåskor efter varje echaufferad agitation som hon överdramatiskt vräkte ur sig. 

Isabella Löwin tyckte att alla måste vara extremt rädda om miljön  - utom såna som hennes man som är skulptörer och behöver frakta tunga saker - dom behöver undantas från miljöhänsynen och tillåtas köra de miljöskitigaste bilarna i Stockholms City. 

Självförsörjning av livsmedel var jättebra har jag alltid tyckt.

Och nu vill Isabelle Löwin MP alltså panik-öka "matsäkerheten" genom närproducerat - som vi ju hade innan EU.  

Undrar vad Fridolin/islamistfalangen i MP tycker, dem såg jag tack och lov inte så mycket av i Almedalen. 

2 kommentarer:

  1. I en intervju i SVD säger Fridolin att han i sin ungdom testade hasch, han säger att han inte lärde sig så mycket av den erfarenheten, däremot fastnade några av hans kompisar i missbruk. Även Romson har testat knark. Och flera miljöpartister till. När MP pratar om miljö pratar dom aldrig om den värsta miljöförstöringen, droger, som förstör individer, familjer, samhällen, stater, och är dessutom förknippat med våldsam kriminalitet. det finns nog skäl till att MP inte vill ta tag i dessa frågor. Intellektet blir ju inte bättre av knark.

    SvaraRadera
  2. Carinas" "Självförsörjning av livsmedel..." är lysande. Fortfarande finns det kolonistugor som producerar mat. Andra stugot har blivit sommarstugan där äldre får njuta av naturen och kaffetåren. Stora koloniområden finns inte längre. De har blivit konfiskerade för att bli mångfaldsbostäder. Nu vill mp backa bandet och göra de (tvinga) svenska bönderna producentslavar för storskalig ekomat.

    https://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/miljopartiets-krav-kommer-att-leda-till-dyrare-mat/

    Självförsörjning är en mycket god ide. Låginkomsttagare försörjer sig själva. Höginkomsttagare försörjer sig själva plus ett antal arbetslösa. De rika försörjer många utan att få något "Va f.n får jag för pengana". Företag försörjer många fler utan knot.

    Ett mycket stort antal människor blir försörjda utan att bidraga. Pensionärer har bidragit och bidrar alltid med sina (högre) skatter.

    Som mp föreslår är ökad självförsörjning en lysande ide. Genom att minska bidragen för de som ser försöjningsstöd som ersättning för lön ökar deras självförsörningsförmåga. Reinfeldt såg när han flög över riket att det fanns plats för många fler.

    Vem i riksdagen motionerar en svensk version av den amerikanska Homestead Act. - Försörj dig själv och din familj under fem år får du marken och kan bli svensk medborgare.
    Mässkalle

    SvaraRadera