måndag 9 juli 2018

Det här skrev vi friska ny-media 15 juni 2018.

 15 JUNI 2018
Löwin har tagit ut skelettet ur garderoben för luftning.

Politikfakta, FB:

”På min gräsmatta finns inte ett grönt grässtrå längre”, säger domedagsprofetinnan och vice statsminister Isabella Lövin (MP) under onsdagens partiledardebatt. Nu är hon avslöjad med ännu en lögn. Samma dag fotograferas nämligen hennes gröna och fina gräsmatta på den fastighet i Värmdö där hon är folkbokförd. På tomten står även ett skelett lutat mot husväggen (!) och en bensinslukande amerikanare (!) på uppfarten...

NN kommenterar: - "Trodde inte det fanns någon dummare än Åsa Romsom , men MP hitta en !" Och glöm föralldel inte herr Fridolin och Bah-kunke.
Upplagd av Carina-Fina kl. 10:59  2018 -06-15-



OBS!!! 

Allt Belinda Olsson och SVT behövde göra  i Almedalen - sno nyheten, lägga den i malpåse och presentera som sin när det skulle passa för att tigga billiga scoop-poänger. 




4 kommentarer:

  1. De Gröna kommunisterna(MP)tycks till absolut största delen,bestå av mindre begåvade lögnare/ erskor,marknadsgycklare och bakåtsträvare !
    Omsatt till vår population,innebär detta hela 4/5 % av befolkningen.Samtidigt bevis för hur dåligt vår svenska skola fungerat,senaste 40 åren. ;(

    SvaraRadera
  2. Ja snacka går ju.
    Ha,ha,ha,ha,.
    Gifttvätterskan å nu bensin slukerskan.
    Gräset växer fint runt knuten.
    9 sept

    SvaraRadera
  3. MP består av domedags predikanter som gett sig in i politiken.
    Deras lilla änglaskara köper budskapet.
    Hallelejua

    SvaraRadera
  4. Jag har alltid ansett att vara miljöpartist är en psykiatrisk diagnos. De går till sängs med vem som helst bara de har tillgång till makten. Vore mer lämpligt att de kallade sig för Migrationspartiet. Agendan är den.
    DGDF

    SvaraRadera