söndag 1 juli 2018

Kristersson och duon Rebecka&Fiona har mycket mer gemensamt än vi trodde.


Carl Bildt, Bo Lundgren och Fredrik Reinfeldt satt i ringhörnan och eldade på gudsonen, så att allt skulle bli rätt. Dagen till ära hade ledargarnityret i M fått låna brallorna av Rebeckas och Fionas gäng.

I premiärtalet i Almedalen fultrackade Kristersson SD med ett hatfullt generalangrepp, typ spark i underlivet. Han radade upp exempel på gamla kvällstidningsrubriker, allt för att få krypa till sängs med Annie Lööf och Jan Björklund igen.

– Ulf har hittat ett tonläge som jag tycker är rätt, säger Carl Bildt. Det är rätt tonläge säger Bo Lundgren. Tonläget är rätt, sa reinfeldt.

2 kommentarer:

  1. kloka damen2018-07-02 07:57

    Fy fasiken för Ulf Kristersson. Han borde ha blivit skådespelare och inte politiker. Hans överdrivna kroppsspråk blev till sist så patetiskt och motbjudande att jag tappade all tilltro för honom. Hat utspelet mot SD var rent ut sagt djävulskt och Kristersson har förhoppningsvis satt sin sista potatis. Han är ingen statsman, han är en mobbare precis som hela det gänget i sjuan är. Vi behöver nytt blod i politiken, det sura stinkande som babblat sig igenom varje debatt utan att åstadkomma några som helst förbättringar för Sverige. EU kramandet får mig att spy galla. Hur kan man hylla överstatligheten och lyda allra minsta dumma utspel från Drunker och Company. Klumpen av fler landsförrädare på första parkett var en trist syn.

    SvaraRadera
  2. Därtill ang.din kommentar@kloka damen så tyckte han att folk ska jobba tills de är 70 för att de inte ska leva så länge efter pensionen...Den moderna ättestupan rekommenderar han med
    hånflin..DGDF

    SvaraRadera