lördag 28 juli 2018

I Danmark är fortfarande ett nej ett nej.


Jag läser i danska Politiken om studenter som inte kommit in på sin drömutbildning. »Afslag på studieplads, stod der. Man får ikke nogen forklaring, selv om jeg opfyldte alle de pointgivende krav«.

Danskarna har verkligen inte lärt sig nåt. I Sverige är ett nej aldrig ett nej, det är bara att gråta och sparka sig trött inför mobilen tills man får som man vill.

8 kommentarer:

  1. Saken är att danskarna inte ska lära sig *Elinera* för då törs ingen flyga från Kastrup. I Sverige törs flygplatsens säkerhetspersonal inte agera efter regelboken, oklart varför.

    När situationen uppstod skulle kapten förklara att den som inte sitter ned ombeds omedelbart lämna flygplanet. Därefter skulle polisen lyfta ut dem som inte lyder. Åtal med stora böter för de som inte åtlyder och för Elin tillägget att hon har åsamkat Turkish Airline ekonomisk skada.
    Mässkalle

    https://samtiden.nu/2018/07/brittiska-spectator-elin-vinner-valet-at-sd/

    SvaraRadera
  2. Rätt. Så stor är den svenska värdegrundspaniken nu, ingen vågar reagera/agera med normala procedurer om risken finns att gamm-tidningarna, Anne Ramberg, Malena Ernman och partipolitiker kan dreva livet av dem med rasistanklagelser. När det gäller unruly passengers är civilflygets regler mycket stränga och tydliga. Utom i PKSverige.

    SvaraRadera
  3. Malena tycks endast ha sångcentrat kvar?
    Konsekvenscentra och rättscentra är tydligen helt förstört.

    SvaraRadera
  4. Alla dessa samhällsförstörare borde förpassas till
    lämpligare ställe.
    Basta

    SvaraRadera
  5. https://juliacaesar.blog/2018/07/28/elin-erssons-misslyckade-aktion-slar-tillbaka-gynnar-sverigedemokraterna/Elin är utskämd inför hela världen..Läs Julia Caesar En nyttig idiot är Elin.
    DGDF

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sverige framstår verkligen i sin sanna dagar inför världen. I ett land som massinvaderats av bidragsmigranter står en ovanligt patetisk gråterska fram för att påtvinga landet ytterligare en kriminell man. Trump måste ha dött av skratt, who would have believed that - in Sweden!

      Radera
    2. Och därtill fel man...hennes älskling satt på ett annat plan. Jag vill inte vara elak men historien blev nog inte som skenheliga Elin hade tänkt.
      Skämskudde fram och unnar Trump och övriga världen ett gott skratt åt Sverige och dess dumma innevånare.
      SD9sept så vi kan återupprätta vårt anseende.
      DGDF

      Radera
  6. Ungdomar som tror att man kan sätta sig över lagen borde straffas hårt. Alla landsförstörande aktivister ska känna till att Sveriges lag ska lydas. Uppnosiga skit ungdomar ska veta hut.

    SvaraRadera