torsdag 26 juli 2018

Hur länge ska vi tåla detta simpla förtal?


Sverige Tillsammans foto.














Det är tur för SD-mobbar-ligisterna att vi SDare är bildade nog att inte bemöta med samma låga pennalistiska gruppförtryck.

6 kommentarer:

  1. Jag misstänker starkt att det är projektion kvinnan håller på med.

    SvaraRadera
  2. Ensamstående, mitt på Södermalm, inga privata fordon.

    Vad förvånad jag blir.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men kanske ett afghanskt .....barn......?

      Radera
    2. - Absolut, hen vill bli serverad kaffe utan kaka varje dag. Ingmari, följ bara Julia Caesars förslag:
      "De är övertygade om sin egen högstående moral. Men om de verkligen hade stake och moral skulle de var och en ta personligt ansvar i sina hem för minst en utlänning utan asylskäl per person, ha honom (det är oftast en han) boende hos sig, betala hans mat, kläder, hobbies och eventuella studier, hans busskort och allt annat som ingår i försörjningen av en människa."

      - Är det inte ett rimligt krav för något skall den smaka? Eller är det så att maka (maken) söker annan kaka när henens (henans) godhetsmjölk når kulmem av en överdos av vänstersteroider.

      Utsagan "Hellre rasist än idiot" kompletteras med "Hellre grottmänniska än idiot".

      - In f.n vågar någon vit åka till Fjollträsk, gå på cirkus och riskera bli bespottad av etablissemangets s(c)enlärda.
      Mässkalle

      https://juliacaesar.blog/2018/07/26/samhallssabotage-som-ideologi/

      Radera
  3. Upprinnelsen till att SD väljare är "Grottmänniskor" är drevet mot det fria ordets förespråkare. Katerina Janouch får varken tänka eller trycka fritt för det har t.o.m. statsministern sagt. Nu gäller det att rädda det sjunkande skeppet med alla mens (nytt substabtiv av pronomet hen) till pumparna. Rädda vad som räddas kan när råttorna (kärnväljarna) lämnar skeppet och genomgår en metafor och blivit grottmänniskor. "BGÄI"
    Mässkalle #frittord

    http://katerinamagasin.se/cirkus-nya-vd-ingmari-pagenkemper-kallar-sds-valjare-bittra-grottmanniskor-och-hetsar-till-politiskt-krig-pa-facebook/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pagenkemper har sitt eget lilla entourage, bland annat skriver en Carolina Lagersten, tydligen är eller kanske snarare varit operations manager på Södra Teatern i Stockholm; "Det genetiska lotteriet som det handlar om när vi föds handlar bara om tur. Ingenting annat."

      Alltså, tror denna människa på storken? Det finns två element av slump i människors tillkommande. Det första är att dina föräldrar träffas och fattar tycke för varandra, undantag kan man dock läsa om i domar. Samt att din "lilla simmare" vann det enda viktiga loppet i livet. Allt annat är förfäders strävanden att bygga ett bättre liv för sig och sina efterkommande, en praxis som tyvärr är inavtagande i västvärlden. Vi importerar numera beredvilligt människor som varken av naturen eller kulturen är anpassade för ett liv i ett högteknologiskt samhälle på randen av mänsklig existens i norr vilket kommer att medföra att Sverige som vi känner det kommer att "go south" om inget kraftfullt görs.

      Radera