torsdag 26 juli 2018

Elin Ersson, Malena Ernman och Ane Ramberg - silly anarchist cows.

Ronny Hellström, FB:

För att summera den här numera internationella nyheten om en ung flicka som lider av vanföreställningen att hon på riktigt räddar liv.
1. Elin Ersson får nys om en kommande utvisning och bokar biljett på samma flight.
2. Elin vägra sätta sig inför start och deklarerar att hon avser protestera mot utvisningen genom att vägra lyda personalen.
3. Medpassagerare och personal tröttnar till slut och slängar av Elin och en 52-årig Afghan som är på väg till Afghanistan helt frivilligt(!?).
4. Applåder utbryter vilka Elin tolkar som stöd för hennes aktion. Elin faller i gråt av sin egen godhet. Passagerarna är förmodligen tacksamma att de får komma iväg.
5. Under tiden har den unge Afghan som Elins protest egentligen gäller utvisats via Stockholm.
6. Elin får stöd från hela Sveriges vänster, Malena Ernman, LUF och Vänsterpartiet. Även Elins lärare i juridik meddelar att hon är ”sååå stolt”.
7. Anne Ramberg ger kryptiskt stöd och menar att man får reagera mot ”Demokratiskt” stiftade lagar om man inte gillar dom.
8. Twittervänstern jämför Elin med Raoul Wallenberg och Rosa Parks.
Eller i en kortare version: Mycket skrik för lite ull..

Kommentar: 


8 kommentarer:

  1. "In the United States, a person must be aged 35 or over to be President or Vice President, 30 or over to be a Senator, and 25 or over to be a Representative, as specified in the U.S. Constitution." (Wikipedia)

    Tänk att man redan på senare delen av 1700-talet visste om att unga människor har outvecklade hjärnor. I och med att det är inskrivet i konstitutionen lär det vara större chans, eller risk, för en ny statsbildning än förändring.

    Elin är ett lysande exempel på att vore borde ha högre rösträttsålder eller normerande prov för att få rösta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men, hur ung är Ernman?

      Radera
    2. Idel goa smileys, trots Argus korrekta observation.
      Mässkalle

      Radera
  2. Den "demokratiska" advokaten är inte bara en hycklare utan också en framträdande valarbetare för SD ;-)
    Mässkalle

    https://nyheteridag.se/anne-ramberg-backar-aktivist-som-stoppade-utvisning/

    SvaraRadera
  3. Antar att den frånvarande afghanen var hennes stora kärlek. En vilseledd ung kvinna som inte accepterar att han ska utvisas. Vilken flopp när han inte ens befann sig på planet. Hon valde då en annan afghan, allt för att framstå som godhetens apostel och inte avslöja det verkliga motivet.

    SvaraRadera
  4. Malena Ernman med fler fattar inte galoppen som vanligt. Fjanttanter och batikhäxor utan tankeförmåga väcker bara löje, agendan är att synas och höras.

    SvaraRadera
  5. Först i går nådde denna snart veckogamla nyhet landets skit/lögnblaska X-pressen.Ett brett reportage,
    dock utan att ange själv slutpoängen.Hur denna vänsteraktivist totalt misslyckades,och nu är polisanmäld.Om det för en gång skull skippas rättvisa blir denna misslyckade aktion dyr,för lilla dumma Elin !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sist på bollen, Lars, hela världen var vakna innan expressen. Jag önskar dessutom att detta lagbrott ska förhindra aktivistens yrkeskarriär inom juridiken.

      Radera