tisdag 17 juli 2018

Ge mig en cementvägg som jag kan dunka huvudet i.


Joanne Steffens foto.


8 kommentarer:

 1. Tre MILJARDER, det räcker till många brandbekämpningsplan..

  SvaraRadera
 2. 53 dagar till Valet hoppas Folk har detta i Minnet..Rena lekstugan med denna regering och dess Prioriteringar

  SvaraRadera
 3. 53 dagar till Valet hoppas Folk har detta i Minnet..Rena lekstugan med denna regering och dess Prioriteringar

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna betala tre miljarder för att Somalia tar tillbaka sina medborgare. Det är mindre än vad det kostar att ha dem här i ett år i bara uppehälle enligt Ruist. Jag befarar dock att den siffran är grovt underskattad för denna grupp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Argus, information finns att dessa 3 miljarder kommer att tas ifrån de underhållsbidrag som utbetalas till flyktingarna från Somalia.
   Men, någon påstår att det är fake news. Kan det vara sant?
   Mässkalle

   Radera
  2. @Mässkalle: De flesta adylanter från Somalia har väl varit här längre än två år och därmed drabbat kommunerna. Nu har visserligen nationalekonomen Hans Jensevik i Swebbtv framfört åsikten om att flera riksdagsbeslut har inverkat på det grundlagsskyddade kommunala självstyret vilket jag kan hålla med om. Men att minoritetsregeringen skulle plocka pengar från de kommunala socialtjänsterna och dela ut till främmande makt är nog bara en socialistisk våt dröm. Sålunda vet jag ej hur de får ihop logiken, om man nu kan tala om logik på vänsterkanten.

   Beträffande Ruist statistik så är det ett genomsnitt. Vissa grupper är lämpliga att anställa med andra inte är anställningsbara. Jag befarar att somalier ät närmare det sistnämnda än det förstnämnda vilket skulle innebära att de kostar [betydligt] mer än genomsnittet.

   Radera
 5. Sveriges regering är ett enda svart slukhål.

  SvaraRadera
 6. Har vi inte betalat nog mycket till Somalier här i Sverige och nu åker Wallström med 3 miljarder till Somalia? Det är våra skattepengar som den människan glatt delar ut och sen skryter om det också med bilder på twitter. Storhetsvansinne kallas det I Sverige kan vi inte ens släcka våra skogar som brinner.

  SvaraRadera