onsdag 4 juli 2018

Annie Lööfs grandiosa självbild briserade i Almedalen.



Det går knappt att kommentera framträdandet i Almedalen. Annie Lööf är som en vandrande evighetsmaskin full av simpla plattityder, hon tar vilken gammal politik som helst, paketerar om och gör till sin. Hon pratar och pratar och pratar och hon växer och växer och växer likt en ballong som pumpas med helium. Till slut är hon så hög på sig själv och sin egen förträfflighet att hon tycks stiga till väders. Det enda som hörs på vägen upp till högre makter där hon ser sig som självklar, är ett despotiskt "JAG KOMMER ALDRIG ATT FÖRHANDLA MED SD". Som om inte det stod klart för alla i hela Sverige första gången hon sa det för väldigt längesen.


Tänk, bara en liten nål för att sticka hål på den babblande självuppfyllda pösmunken.


Och folk röstar på henne.....!

4 kommentarer:

  1. Kan man lita på henne. om jag minns rätt sa hon att hon skulle äta upp sin sko, har hon gjort det.

    SvaraRadera
  2. Det detta valet handlar om är att tala om SD men inte med dom. Och migrationen. Annies humanism gäller bara invandrande s.k ensamkommande barn...! Alla vet att det inte är varken barn eller ensamkommande, men det svenska folket, sjuka, gamla, svaga eller arbetslösa svenskar omfattas inte av hennes humanism.Så självuppfylld så man önskar verkligen att hon spricker och går upp i rök...
    DGDF

    SvaraRadera
  3. Ett tiondelsparti som inte vill "förhandla" med ett tredjedelsparti? Musen som röt.

    SvaraRadera
  4. Kloka damen2018-07-05 08:15

    Fy fasiken för Lööf och centern säger jag bara. Nu har hon hittat på ett nytt namn för integrationen som inte fungerar. Ett första år i Sverige, folk ska lära sig svenska och in i enkla arbeten. Är det inte så det redan är? Ytterligare en onödig politiker, finns allt för många som vi ska försörja.

    SvaraRadera