tisdag 5 juni 2018

Vad är det här för trams och ståhej om utländsk inblandning i valet?Svensk gammal media skriker åter affekterat om att Främmande Makt "mycket sannolikt kommer att försöka sabotera och påverka det svenska valet 2018". Det slår Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) fast och har därför börjat utbilda ansvariga(statsspioner, min anmärkning) ihop med Sveriges Kommuner och Landsting


MSB (alltid så seriösa och pålitliga.... min anmärkning) tar detta på stort allvar, att myndigheten fått 40 (!!, min anmärkning) miljoner kronor i extra medel för informationssäkerhet och psykologiskt försvar understryker allvaret.  

Trams, fake news och bara simpla ursäkter för valets utgång. 

Säg mig, varför i hela världen skulle Ryssland sabotera vänsterns val? Det gör dom ju bäst alldeles själva.

Den enda som faktiskt är, och länge har varit, ett gigantiskt hot mot Europa och hela civilisationen i väst, däremot, det är inget som oroar varken Löfvén,Dan Eliassons MSB, eller SVT/SR/DN/TV4 och dom andra.

7 kommentarer:

 1. Jag är mer orolig för vissa valarbetare som slänger "oönskade" valsedlar i papperskorgen. Har hänt förr och kommer sannolikt att hända igen, kanske t.o.m. på order av vissa svin. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Läste just SCB-s mätning av partisympatierna. Verkar som att Putin haft sitt finger med där: ) Så rädd för utländsk inblandning kan ju inte Stefan L vara, med tanke på hur många utlänningar (utan ID-handlingar) han har släppt in i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Vad Löfvéns uttalanden innebär, är att han signalerar att etablissemanget i Sverige sannolikt förbereder någon form av valfusk. Uttalandena skall leda till att ev visselblåsningar/avslöjanden skall kunna skyllas på Ryssland.

  Annars är det, enligt t ex visselblåsaren Snowden, normal CIA (m fl) strategi att genomföra bl a it-attacker men lägga upp det så att en "fiende" kan beskyllas för attacken. Så leder alla spår mot Ryssland, så är det sannolikast att det är USA som ligger bakom - eller något land allierat med USA (där jag främst skulle misstänka UK/MI6 i så fall).

  SvaraRadera
 4. Sveriges regerande plågoandar börjar få kalla fötter.
  De e bra.
  Vill så gärna hjälpa till att påtala vilka usla politiker de är.
  Att rödingarna inte gillar sin befolkning har man fått klart för sig.
  9 sept

  SvaraRadera
 5. 40 miljoner för att spionera på svenska folket...!!Fascisterna visar sitt rätta ansikte.
  DGDF

  SvaraRadera
 6. Hela Stefan är ett stort trams.

  SvaraRadera
 7. Lena Melin skriver nu bakom s.k. betalvägg en plusartikel; "Trots att Stefan Löfven skulle bli statsminister om det vore val i dag befinner sig hans parti i ett mycket bekymmersamt läge. Här är de sju största felen han och hans parti gör.
  ”Hade fel”
  ”Partiets hållning närmast obegriplig”
  ”Inte partiets officiella linje.”
  ”Saknar innehåll” (Resten bakom betalväggen)

  -Tänk så naiv han fortfarande är, när det är så lätt att göra rätt att få tillbaka sina väljare eftersom 56 % av svenska folket (enligt undersökning) INTE vill att de 9.000 ska få stanna enligt den lag som kommer till omröstning imorgon torsdagen den 7 juni.
  En kommentar som jag delar här.
  Mässkalle
  "Det vore lätt för S att öka sitt väljarstöd om de deklarerade att de ändrat sig angående amnestin. Jag förstår inte varför de bedriver denna självmordspolitik, som skadar både landet och det egna partiet. Varför så rädda för att MP hoppar av regeringssamarbetet när det bara är några månader kvar till valet och MP ändå riskerar åka ut ur Riksdagen?

  SD borde utnyttja läget nu och ifrågasätta hur S kan spendera så mycket pengar på en obegriplig amnesti samtidigt som landets ekonomi riskerar stora bakslag. Kronans värde sjunker som en sten, EU-avgiften höjs dramatiskt och de nya stål- och aluminiumtullarna gör att vi kan förlora många tusen arbetstillfällen. Hur sjutton kan man motivera extrema, nya och onödiga utgifter i detta läge? "

  SvaraRadera