måndag 4 juni 2018

- Ett Afrika i Italien finns inte!

Inrikesminister Matteo Salvini vill stoppa businessen med flyttingar som använder Italien och EUs största välfärdsländer som privata flyttingläger.

Han vill deportera 500 000 illegala, och anser att medlemsskapet i EU var  ett förödande misstag, samt menar att det enda motgiftet mot rasism är att kontrollera, regulera och begränsa massmigrationen. 


Såklart, vad tror folk med översittarpolitiker som Merkel, reinfeldt och löfvén som krossat livet och samhället för ländernas vanliga människor, för att istället pådyvla oss sin totalitära vänsterfundamentalism. Det fiins bara ett sätt att rädda Europa, att rösta bort Lööf-flummare och maktvänstern.


6 kommentarer:

 1. De flesta som ser detta måste väl inse allvaret av att vi styrs av totalt rubbade människor.

  http://www.friatider.se/barn-av-saligheten-riksdagspolitiker-brister-ut-i-s-ng-om-afghanska-m-nnen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha-ha, tokfrans! Han bekräftar alla farhågor!

   Radera
  2. " Jag har mött så många vackra människor, med barmhärtigheten i sin famn, som inte pekar finger åt de svaga, men möter med en utsträckt hand, sjöng politikern."

   Jag undrar hur han indelar människor i vackra och fula människor. För det första Vi-och-dom tänkande. Vilka åtnjuter då "allas lika värde" om vi delar in folk i vacker och ful? Han ställer grupp mot grupp. Han gör alla fel som de själva säger att andra står för.

   Var fanns de vackra människorna här? Eller är det inte tillräckligt "fiiiiint" att hjälpa en sketen utslagen svensk? Vilken drummel. Som rider på andra människors olyckor. Han vet att det lönar sig i karriären att "hålla på rätt sida". Nå var fanns de vackra människorna här? Eller hos alla andra svenska arma olycksbarn?

   Uteliggare frös ihjäl.
   https://www.aftonbladet.se/nyheter/article10452073.ab

   Angela

   Radera
 2. kloka damen2018-06-05 10:12

  Grattis Italien. Håller helt med Matteo Salvini.

  SvaraRadera
 3. Svårt att exakt veta vad Matteo Salvini menar men om han avser övergången från ett ekonomiskt samarbete till förstadiet till "U.S.E." så håller jag med honom. Merkel verkar vara på väg att slutföra det Adolf misslyckades med.

  SvaraRadera
 4. Önskar Matteo Salvini Lycka till!
  DGDF

  SvaraRadera