onsdag 20 juni 2018

Utmärkt USA - och på tiden.


Den amerikanska FN-ambassadören Nikki Haley och utrikesministern Mike Pompeo höll en presskonferens sent under tisdagskvällen. De lämnade beskedet att USA lämnar FN:s råd för mänskliga rättigheter, Nikki Haley: - "Människorättsrådet innehåller många "likasinnade länder som är ovilliga att på allvar utmana status quo", det är "kroniskt partiskt" i Israel-Palestinafrågan.

Det är utan tvekan så att alla"mänskliga-rättigheter-businissar" bara skyddar brottslingar, och inte finns till för de som är hederliga och följer lagar och regler. Precis som i Sverige, vi kan inte ens göra oss av med multikrimiella utländska mördare, terrorister,  gruppvåldtäktsmän, pedofiler, välfärdsrånare, m.m för att dom har en katt, etc. Ty deras mänskliga rättigheter går alltid före den stora gruppen av laglydiga svenskar och oskyddade offer. Effekter för hela folket förbises.

FN är systematiskt partiskt, det finns ingen anledning för FN att existera om de inte kan skydda Mänskliga Rättigheter över hela världen med bibehållen objektivitet.


Så, USA bör sluta bidra till FN och lämna hela organisationen, för att på nytt bygga upp en organisation som med näbbar och klor skyddar det verkliga och ursprungliga goda syftet. 

PS Margot Wallström och Jan Eliasson beklagar givetvis med stora ord att USA har en ryggrad och inte är lika dunkelt korrupta som resten av de lama änderna som sitter i rådet för "mänskliga rättigheter".

 

9 kommentarer:

  1. När en sån som Margot W har en ledande funktion så är det nog klokt att lämna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då om inte förr, så är det dags!

      Radera
  2. Tack Ulf Kristensson! I en debatt med Jonas Sjöstedt om "Efter skottlossningen i Malmö" SR, P1Morgon, ca 5 -6 på intervjun bekräftar Kristersson det jag gång påpekat och som mediefolket inte talar om "att medierna ständigt har all hjälp de kan få, tillgång till allt material de önskar för att kunna manipulera, dölja undanhålla sanningen och en hel stab av bisittare runt omkring sig för att skydda sin agenda och manipulera lyssnare och folk som luras till att uppträda i medierna. Det är skamligt och en skandal.

    Mitt i intervjun säger Kristersson att han kan läsa text-tv ovanför huvudet underförstått i studion huvudnyheten just nu att allt fler poliser lämnar sina jobb.

    Jag kastat ut "frågan" som eg inte är en fråga i sig utan enbart en uppmaning att kontrollera hur makten gör "har ni någon gång varit inne i en mediestudio". Där finns monitorer, datorer, tv, och hel stab av bisittare som hjälper till att ledsaga programledaren. Mediefolket i public service eller på tidningsredaktionen har all information från hela världen ständigt framför ögonen och kan lätt få fram det de saknar för att befästa sin agenda genom sina bisittare och sin stab. Allmänheten är så helt i underläge att det är en skandal.

    Det är ett fullkomligt ojämlikt förhållande i t ex Ring P1 att folk skall ringa in, människor som måste uppbåda allt mod för den utsatthet och t o m risk för repressalier som det innebär att Ringa in och framföra något man vill säga utan någon som helst hjälp. Det är en skandal och jag kan skriva en bok om bara det. Ring P 1 ÄR politik och folk skall garanteras valhemlighet men det gör man inte man exponera deras identitet fritt och dessutom för en en metod som skall "destabilisera" oönskade åsikter genom att avbryta , få dem ur balans och när de inte lyckas helt enkelt avpolleter. De som i okunskap om alla konsekvenser ringer dit är utvalda och SR har hunnit förberda sig förutom bisittarna och man registrerar dem.

    Det är en skandal och handlar inte om demokrati.

    Angela

    https://sverigesradio.se/p1morgon

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra skrivet. Applåd och tack.

      Radera
  3. Här är den fullständiga länken. Direkt efter fem på tidslinjen då Kristersson uppmärksammar vad som sägs på deras texttv i studion och också säger att han gör det och var han får det ifrån.

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6980402

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det borde utlösa skandalrubriker: "Lallande sömngångarpolitiker är som döda fiskar."

      Radera
  4. Raymond Zweigberg2018-06-20 10:56

    FN är ett av Globalisternas styrande organ och har absolut nada med mänskliga rättigheter att göra.
    Gå ur Eu och FN och alla dessa anglosioniststyrda föreningar jorden över typ UNHCR, Röda Korset, Läkare utan gräns, Vita hjälmarna m.fl.

    SvaraRadera
  5. Raymond Z. Här trycker jag på gilla knappen flera ggr om.

    SvaraRadera