fredag 15 juni 2018

Tyskarnas ledare, historiska förgörare av Europa.


Angela Merkels framtid är nu - äntligen - på väg att störta på grund av partiets splittring i  - gissa tre gånger! - invandringspolitiken. 

Folket: Wir schaffen das nicht!

Den konservative inrikesministern planerar att tvinga fram riktigt tuff politik mot Merkels tältdörrar.


Merkal är så rökt, det är bara en tidsfråga, precis som för hennes f.d BFF Löfvén. Tysklands högerparti har autostrada till makten, och det är helt och hållet Merkels/EUs eget fel, européerna har varnat er.

Den galna öppnahjärtanspolitiken har skapat massor med förtvivlat ursinne bland vanliga tyskar. Nu eskalerar intoleransen, rasismen, antisemitismen och därmed terrorismen, och våldsbrotten bara ökar.

Vi är många som undrat vilka Merkels verkliga och bakomliggande motiv har varit för att släppa in miljoner illegala religiösa fundamentalister och ekonomiska invandrare till Tyskland. "Humanism" kan med all säkerhet uteslutas, kvinnan har flera gånger visat att hon är fullkomligt iskall. Hon är dessutom blind för att hennes öppnadörr-politik slitit sönder det självspelande pianot Europa. Det är EU och hon som med avsikt valt bort Europas framtid, somr bjudit in miljoner afrikanska migranter till Europa, och har mage att kräva solidaritet av andra välskötta EU-länder att rea ut välfärdssystemen. 

Tysklands invandring sägs kosta närmare 40 miljarder euro per år,  (- är det nån som undrar varför exakta siffror inte finns tillgängliga för allmänheten?)En ny opinionsundersökning visar att minst 54 procent av tyskarna vill att illegala invandrare ska stoppas vid gränsen. 

Merkel försöker nu än en gång föra folket bakom ljuset och tigger om en respit på två veckor för att hitta "en europeisk lösning" (- vilket bara kan hända när Merkel är long gone).

Hon är ansvarig för implementeringen av EUdiktaturens nuvarande krigssituation i Europa, hennes envetna vägran att rädda en gemensam europeisk framtid har troligen privata syften. 

Länk

7 kommentarer:

  1. Citat:"Av utrikesfödda taxichaufförer och pensionärer får man veta sanningen. Sanningar som kommer att vara relevanta för den som på djupet vill förstå varför valet i höst kommer att förändra den politiska spelplanen för oöverskådlig tid. "
    - Min kommentar, sanningar kommer också från kvinnor med utländsk bakgrund/erfarenhet Alice, Katerina, Mona (inte monamuslim) och svenskor Carina och Ulla med flera goa Qvinnor
    Mässkalle
    Mer frpn som källa: "För de allra flesta handlar det nämligen inte om en konflikt mellan invandrare och svenskar utan om en konflikt mellan skötsamma med olika bakgrund och etnicitet samt de som skapar problem. Det är i grunden en fråga om rättvisa och resursfördelning. Att de etablerade partierna lät dessa frågor glida dem ur händerna är ett historiskt misstag med konsekvenser vi bara sett början av. "

    http://www.gp.se/ledare/teodorescu-d%C3%A4rf%C3%B6r-vinner-sd-valet-1.6592188

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så bra, exakt så, inte klandra människorna för det djävulusiska katastrofmisstag och skada som EU och dess grymma springpojkar orsakat Europa.Alla får vara som dom vill i sina länder, meni det här landet borde vi för trettio når sen stått upp för vårt ursprung och allt vi tror på. Då hade Europa varit tryggt och prunkande som förr. Var mot andra som du själv vill bli bemött är mitt ledord.

      Radera
  2. Raymond Zweigberg2018-06-16 11:04

    Angela Merkel = Tysklands egen Fredrik Reinfeldt

    SvaraRadera
  3. Angela är bilderbergare ända in i märgen.
    Hens DNA är manipulerat av illasinnade nwo-sekterister, likt monsantos självlysande gmo-majs: obotligt defekt och kontaminerat i evighet.

    Globalisten merkel är besatt av visionen av att införa en nyliberal, antidemokratisk globaliseringsagenda, vars främsta syfte är att avskaffa nationalstaterna och eliminera all självbestämmanderätt för vanliga människor.
    På bilderbergarnas seanser fastställer man kursen för den politiska och ekonomiska utvecklingen och underminerar de nationella parlamentens demokratiska inflytande.

    Att kristdemokrater (& sozzializter) nu brett tappar förtroende i Europa är logiskt.
    Allt fler inser att de infiltrerats och hjärntvättats av organismer som merkel, reinfeldt, jackelén*, som i sin tur förleddes i USA av frankfurtskolans avfällingar från Genève som redan 1934 drabbade first Columbia University NY, för att sedan spridas till Kalifornien* och övriga USA.

    * Efter att ha arbetat som europaansvarig för The Religion and Science Course Program vid The Center for Theology and the Natural Sciences i Berkeley,
    OBS! *Kalifornien!!! tillträdde hon 2001 tjänsten som disputerad lärare (assistant professor) i systematisk teologi vid Lutheran School of Theology i Chicago, innan hon drabbade Sverige och Svenska kyrkan.

    (Tror personligen inte att Ebba Busch Thor är ond, det är islamistkramarna klein och jackelén som sänker KD i Sverige).

    Ordet ”RASIST” hittades på av leon trotsky* 1927 för att effektivt tysta alla protester från meningsmotståndare.
    *(socialdemokrat, revolutionär, bolsjevik och marxistisk teoretiker, ledare för ryska revolutionen 1905, och även oktoberrevolutionen, grundade tillsammans med lenin röda armen och förespråkade röd terror, som vi sedan -68 högst påtagligt upplever i Sverige).

    LÄR AV HISTORIEN, eller utplånas….

    Ann O`nym

    SvaraRadera
  4. Bilderberg, ordet väcker sån avsmak och avsky. Vad håller dom på med, och varför så ljusskygga? Läste om en reporter som försökt ta sig in och som fägslats, och om en journalist som walraffade sig in som serveringspersonal, hennes berättelse gav tyvärr inte så mycket, mer än paniken för att ett enda ord skulle kunna flyga ut från de flotta salarna. Salarna hade personalen bara tillgång till genom en sumpig bakgård och dold ingång, och nån kontakt med deltagarna tilläts inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Några tankar:
      Tror inte att själva mötena ger så mycket info, dessa väckelsemöten är allmän dyrkan av filosofin och hyllningar till diverse framstående globalister.
      Initieringsriter för att skapa samhörighet, erbjuda stöd från mera erfarna medlöpare, hjälp att bygga upp kontaktnät inför kommande vansinnesplaner på deltagarnas egna hemmaplaner, en slags gemensam koordineringsaktion för att strömlinjeforma maktövertaganden med ekonomiskt bistånd, lukrativa reträttmöjligheter och genomförandeplaner med minsta möjliga motstånd från de duperade medborgarna.
      Ungefär som en maranataseans.

      En parallell ur samma anda, men i mindre skala, är Lilla Saltsjöbadsavtalet som krystat bortförklarats som en myt av MSM.
      Om denna landsomspännande samaktion inte existerar, hur kan det komma sig att all gammelmedia, från största drakarna, mainstream media, ned till minsta lokalredaktion ljuger, förvanskar, utelämnar, pixlar och snedvrider de flesta alster på exakt samma sätt, varför denna stirriga nervösa masspsykos så fort invandring kommer på tal?
      De pressetiska reglerna ger inte hela förklaringen till fenomenet.
      Självklart finns ytterst diskreta kontaktnät mellan medieredaktionerna liksom mellan vissa symbiotiska regeringskonstellationer, annars skulle inte politiker och media bete sig som superkoordinerade strömmingsstim, jagade av rovfiskar.
      Straffet för egna initiativ och tankebrott är, som flera av oss erfarit, utfrysning, näringsförbud och stigmatisering.

      Nya tider stundar, bäva månde PK.

      Ann O`nym

      Radera