onsdag 27 juni 2018

Sverige efter Durmazgate.

Sverige befinner sig i efterdyningar. 

En del, som SVT, fortsätter att "tro" att 3000 personer omedelbart skrev rasistkommentarer till Durmaz efter Tysklandsmatchen, och agerar därefter med att ömsom snyfta för Durmaz, ömsom förbanna oss onda . Andra, som en del av redaktionen på SR, tror sig ha belägg för att det var en maskinell botattack som skapats för att beslå svenska folket med rasiststämpeln och peka ut oss som Hitler inför omvärlden. 

Jag tänker att det är otroligt synd att vi inte kan förvänta oss att glasklart ljus läggs över denna händelse, jag tänker att vi folket måste vara så otroligt svikna av media, polisen och politiker, när alla nu nöjer sig med olika "sanningar" i en så stor fråga som denna. Höga vederbörande i eliten låter tyst fakta rinna ut i sanden för ingen tänker erkänna det cyniska i att inte ha varit ärlig. 

Ingen i folket protesterar. 

Så. Stod faktiskt Durmaz i TV med handen på hjärtat i TV och bedyrade att han är svensk, stod lagkamraterna bakom och såg arga ut och försökte att unisont argt väsa "fuck rasism", och satt Durmaz´vackra föräldrar med sorg i hjärtat och talade ut - för att nån satt igång maskinella påverkanstroll i uppviglingssyfte? 

Om det är så, så mår jag mer illa än nånsin av media - framförallt SVT. För hur dom använder människor som verktyg i en privat kamp, och hänsynslöst utnyttjar dem endast i syftet att hetsa mot en påhittad fiende. Oss.

2 kommentarer:

  1. Hur var det nu?
    PK: landslaget bara vita svenska määään....
    Sen hände detta som egentligen inte fick hända:
    oj, det finns ändå en inte vit svensk man i landslaget och vad presterade han???
    Resultat: nättroll och handhjärta
    Är det inte bättre att skicka Borlänge hockeyteam nästa gång när det är VM?



    SvaraRadera
  2. Sydkorea är väl ett lag utan så mycket mångfald: )

    SvaraRadera