måndag 18 juni 2018

När Dum-dum vill försöka leda Dum-dum.



Nu sätter Stefan Löfvens gamla arbetskamrater på IF Metall press på Socialdemokraterna inför valet.
Lägg ned snacket om migrationen – och börja prata om industrins villkor, är budskapet.
– Industrin är dragloket i Sveriges ekonomi så det är jätteviktigt, säger Marie Nilsson, Metalls förbundsordförande. Vad sjuttsingen ska Löfvén med ett draglok??

5 kommentarer:

  1. Talande bild. Dagens Sverige.

    SvaraRadera
  2. LÅS IN vänster- & salladskommunisterna, center-islamisterna och sozialnazisterna i ett madrasserat rum, där de kan klösa ögonen ur varandra i sin bubbla med elcyklar på södermalm, höghastighetståg för politikerna, biltullar, förbjudna bensinmackar i sthlm, bilförbud, dieselförbud, kärnkraftsförbud, vedeldningsförbud och alla upptänkliga förbud för Svenskar, samt beslagtagna sommarstugor och utökad diskriminering av de sovande Svenskarna.
    Vidöppna gränser, miljardbidrag till terrororganisationer, #jagärhär, #metoo, ”särskilt utsatta områden”, islamistiska ”studieorganisationer” och moskeer/terroristcentraler. Slöjtvång på 3-åringar, cannabisliberalism, sockerskatt, ekologisk mat som enda tillgängliga alternativ, ständigt höjda bensinskatter, halal-påbud, las och havererade draglok, höjning av EU-avgifterna och sina egna löner, tillsättande av hundratals nya utredningar och kommissioner för nya icke-problem, politikers gulnande gräsmattor, påhittade klimatkatastrofer och bortspelade utsläppsrätter.
    Malta-, Italien-, Trump-, Ryss- & SD-hat, mobbing och ogrundade konspirationer, utökad service på landsbygden så att stockholmarna ska trivas på semestern, gratis skitglass till hela världens kriminella lögnaktiga baaarn, gratis toaletter till hela världen.
    Lagstridiga, regelvidriga amnestier i mängd, utökad mediacensur, digital övervakning, nya rasistdefinitioner, jakten på, och lagföringen av frispråkiga gamla tanter på Fb, m.m., m.m.
    (PK har en hel del att Googla på)….

    ….Så kanske vi andra (normala) kan få rösta om Sveriges framtid i fred den 9:e september?

    Ann O`nym

    SvaraRadera
  3. Du Polly Ester är stark, dina fiber är elastiska och har god härdighet. Du absorberar mycket lite pk-förnumstighet och du är ganska svag om det socialistiska fibernätet, och påverkas i liten utsträckning av deras ljus att allt är bra och allt blir bättre, vilket gör dem lämpad till en plats på ditt utomhusdass.
    Mässkalle (en omskrivning av https://sv.wikipedia.org/wiki/Syntetfiberv
    P.S. 1 - 0 så långt allt väl

    SvaraRadera
    Svar
    1. Under gårdagens eftersnack att de på plats många svenska supporterna var glada och generösa mot de få koreanska. De applåderade och öppnade sina led för dem och efter matchen festade de alla tillsammans.
      Med utmärkt beröm tilldelas den svenska fansen
      Gulligan-priset.
      Kom ihåg ordet ni AIK-are och andra fans.
      Mässkalle

      Radera
    2. Väldigt ursvenskt beteende, som jag upplevde det förr i världen!

      Radera