måndag 4 juni 2018

Löfvén hugger på allt nu. Allt för opinionssiffrorna.

En bild på Socialdemokraternas ungdomsförbunds, SSU:s, nyvalda styrelse i Hylte skapade i helgen en storm i sociala medier,  skriver aftonbladet idag: "Löfvens stöd efter hatstormen i sociala medier – Säpo inkopplat." 

Jag avskyr hatkommentarer och tål inte människor som tycker att andra människor ska sprängas i luften (det är därför jag inte stöder islam), så jag tar 100 % avstånd från dom kommentarerna.

Men nu talas  i S med avsky om högerns hatstorm som sägs ha visat prov på "avhumanisering" och "intolerans", snyft, bröl. Och då kan jag inte låta bli att lägga huvudet lite på sne och undra hur det kommer sig att all avhumanisering och intolerans av sverigedemokrater i tiotals år varit en MERIT för politiker, vänsterjournalister och B-skådisar? Det här är den vämjeliga vänstermoralens "raison d'être", vi får - men inte ni.

 För övrigt tyckte jag när jag såg bilden första gången att bilden var komisk. 

Rätt och slätt för att S har slagit i hela svenska folket att vi måste acceptera och älska mångfald, bilden blev s.a.s ett fuck you rakt i nian på alla oss som tvivlar på regeringens intention med "mångfald". Vi får ju här en övertydligt klar bild av hur framtiden i det "sossemångfaldiga" samhället ser ut. 

Det måste jag få vara fri att ironisera över.

7 kommentarer:

 1. Sveriges framtid på bild.
  9 sept

  SvaraRadera
 2. Vem vet, man kanske gjorde så här för att få fram en hatstorm. Eller hade man väntat sig att få applåder för frånvaron av mångfald. Först provocerar man, får reaktioner därefter, för att sen använda reaktionerna i politiskt syfte. Välkänd STASI-metod.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, rimligt att tro, eftersom statsministern är nere på botten och kastar sig upp svingande i en lian för den goda sakens skull.

   Radera
 3. SSU = Saknar Svenska Ungdomar?

  Jag anser att vi ska begränsa asylmottagning till det närmaste området, inte fri invandring från hela världen. Sedan ska vi begränsa flyktingars rättigheter. De ska erbjudas skydd och beredskapsarbete så att de kan försörja sig. Inga bidrag, inga politiska friheter och de ska vara inställda på att återvända till sina hemländer.

  SvaraRadera
 4. Löfven skriver att han och bihanget inte kommer att ge sig en millimeter. Inte vi heller som ska ge honom sparken. Den genom tidernas sämsta statsminister.

  SvaraRadera
 5. Bra att "skräpo" är inkopplat, de har ju själva kommit fram till att 3000 isis-terrorister gömmer sig i landet. Efter att närmare ha betraktat bilden med det sozzistiska terrorist (?) landslaget, tror jag att säpo är någonting på spåret, heja säpo!

  För inte kan väl skräpo vara så dj..la inskränkta att de jagar visselblåsarna?

  Ann O'nym

  SvaraRadera
 6. HA, Ha,Ha.... ssu lär ju inte förbättra sozisternsas opinionssiffror, bara såpa banan utför!
  Trevlig resa mot vägs ände, löfven och medlöpare / demokratiska dödgrävare.

  Svenska folket spottar numera på er förhatliga politik, som svälter Svenskarna och göder bedrägliga gökungar!

  SUG I ER VALRESULTATET 2018!

  Ann O'nym

  SvaraRadera