måndag 4 juni 2018

Detta är så anstötligt, Gothia Cup.Jag är så innerligt trött på alla svenska fega krukor i myndigheter, skolor, i kommuner, i badhus, i varuhus, på restauranger, ja, överallt, som inte har råg i ryggen. Som ständigt hukar sig, böjer sig, viker ner sig - men bara, bara när det gäller islam. Inte för judar, kristna eller nån som helst annan. Det skulle aldrig ens komma på frågan. Det är brukligt att man tar seden dit man kommer, och de allra flesta som kommer att spela i Gothia Cup är än så länge ickemuslimer.

Den här menlösa svenska syltryggsmentaliteten signalerar klart och tydligt att svenskar inte vågar stå upp för sin egen kultur, de ger först bort lillfingret och sen med krypande underdånighet alltihop. 

Eller är det svenskt nog för att slippa "bråk", är det helt enkelt så att en viss grupp ständigt kräver specialmottagande och specialbemötande på alla plan, som ingen annan grupp gör.

13 kommentarer:

 1. Sveriges underdånighet mot muslimerna slår rekord varje dag.

  SvaraRadera
 2. kloka damen2018-06-04 15:33

  Då kan dom åka hem till sina egna svinländer.

  SvaraRadera
 3. Islam ser tolerans som svaghet. Så det är klart att de utnyttjar svenskars konflikträdsla.
  DGDF

  SvaraRadera
 4. Jag är så trött på alla politiker, medier ja hela etablissemanget. Detta är vad de sitter och tjuvhåller på. Bakom ryggen på folk. EU, FN, alla NGO:S och europeiska och globala organisationer och så svenska etablissemanget.

  http://www.breitbart.com/london/2018/01/12/new-united-nations-boss-plan-promote-global-mass-migration/

  http://www.breitbart.com/lo...

  Ljug för väljare, ljug för människor, ljug för folken, ljug ljug ljug....

  Lämna EU. Lämna FN, lämna dessa lögnarna ....

  Angela

  SvaraRadera
 5. En Annan grupp som utmmärkt sig i det tysta: Flyget. Det var många år sedan jag åt fläsk ombord.

  SvaraRadera
 6. Hur många visste om detta i Sverige? Har Rapport talat om det? Aktuellt? Expressen? DN? Aftonbladet eller något av de andra medierna fastän de har tillgång till all världens medier på redaktionerna.

  Men ungrarna visste! För deras regering sa nej. Därför allt HAT från medier och etablissemanget mot Ungern . Redan den 2 maj skrev världens största engelskspråkiga nättidning om det. Men svenska medier och politiker tiger. De babblar bara om Ceciliorna Malmström och Wickström och Ann Lindhe. Lögner om stålet. Sverige förlorar inte ett dugg om stålet. USA vill gärna ha det svenska kvalitetsstålet.

  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-5683313/Hungary-rejects-Euro-African-declaration-migration.html

  Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får ni chansen så fråga politikerna om det. Fråga Lindhe? Fråga medierna om de sticker en mikrofon i trynet på ute på gatan. Fråga dem om vad de vet om Marrakeshdeklarationen! Be dem berätta.

   Radera
 7. Vår tidsanda, vårt vurmande för EU, FN och allt utländskt i politik och samhällslivet i stort är ett hån mot alla de generationer som byggt vårt fantastiska land, vår civilisation, alla de små steg våra förfäder tagit genom det vi kallar historien eller tidens gång och som gett oss Sverige det mest framgångsrika samhälle i historien.

  All smutskastning all nedvärdering av vår kultur, historia, språk , demokrati, jämställdhet är en tragik. Var stolta ni ädla människor som fötts i landet Sverige. Sverige är ett sällsynt smycke som med vördnad skall överlämnas åt våra kommande släkten av svenskar att bevaras och aktas.

  SvaraRadera
 8. Ilskan är uppdämd, vi behöver fler ventiler!

  SvaraRadera
 9. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6969773 Löfven och etablissemanget

  "För att höja beredskapen inför eventuella försök att påverka det svenska valet i september bjöd statsminister Stefan Löfven i dag in de övriga partiledarna till ett möte i regeringskansliet." Skrattretande! Och hur mycket har inte valen påverkats av EU, FN och alla andra likasinnade skurkstater, skurkar och banditer och som t o m befinner sig i Sverige från en massa olika länder. Och inte minst de globalistiska skurkarna. Hur påverkad är statsministern själv? Av en massa propaganda? Och desinformation? Jag tror inte Löfven vill prata om det. Det blir väl som med massinvandringen. Han sopar det under mattan.

  Om han faller för utländsk påverkan och alla de andra "syltryggarna" som Carina-Fina sa är väl ett faktum men vi andra kan nog klara oss och räkna ut saker och ting utan att "utlänningar" och gangstrar påverkar oss. Vi, de tretton procenten, tänker själva och den tänkande skaran med ett stort mått av integritet blir bara större och större i takt med den information vi får och som undanhållits oss under lång tid. Men det är det de är rädda för. Inte de som blir påverkade utan alla tänkande Augustar. För de vill inte ha intelligenta, tänkande, varelser utan en samling okunniga och desinformerade mähän som de kan köra med som de vill.

  SvaraRadera
 10. Ett tips till Löfven bli nationalist. Då påverkas man inte av främmad makt. Då har man alltid den egna nationen, fäderneslandet framför ögonen. Som Trump. :) Sverige först och inte den Elaka Unionen. Säg det till din handelsminister. Sverige först. Och då släpper man inte in utlänningar i beslutande församlingar. Sådana enkla sanningar tycks man ha glömt idag. När man gör det släpper in utlänningar i beslutande församlingar som bl a du gör i RD och regering har man påverkan rakt in i det heligaste. Det visste dina föregångare. Det är en basal kunskap för alla ledare. Och det är likadant för alla länder så kom inte dragandes med några sjukliga fantasier om rasism och främlingsfientlighet. Utan visa nu att du värnar om Sverige och svenskarna för en gångs skull och har förtroende för både landet och folket. Vi kan och vi vet och vi har integritet, Löfven.

  SvaraRadera
 11. Den där planterade fejknyheten om onda utlänningar som kommer att vilja interfera i de heliga godhetssvenskarnas val är skum på riktigt. Vad menar SVT? Vem är det? Vad vill dom? Är det MP, L eller KD som riskerar illegal påverkan? Eller, njaa, det måste såklartvara SD. Och Ryssland och Trump,
  Och redaktionerna tror på spöken också.

  SvaraRadera