måndag 11 juni 2018

Hatmedias SVT, SR och DN har helt tappat det. Mitt framför näsan på hela folket.

Jens Ganman cencureras och klipps bort av SR, Peter Wolodarski i DN maktmissbrukar grovt, SVTs reportrar frågar MP hur "man ska stoppa SD", och gör dessutom århundradets mest flagranta påhopp på forskare med "fel" siffror, m.m, m.m, m.m.

 Niklas Orrenius, sjukpensionärsdrevaren på DN, hävdar att islam är en del av Sverige. Jag har bemött hans påstående här på bloggen, men Nima Gholam Ali Pour drar ner brallorna på Orrenius så enormt mycket bättre.

Läs Nima Gholam Pour: 

- Niklas Orrenius kastar ut en hel del påståenden som låter fint men som inte stämmer.
Låt mig upplysa Orrenius om vissa saker:
Islam finns i Sverige men det betyder inte att den är en del av Sverige.

Om islam vore en del av Sverige så behövde inte Dagens Nyheter och resten av etablissemanget ständigt påminna oss att islam är en del av Sverige.
Anledningen till att det finns en kritisk diskussion om islam är för att många i Sverige inte känner att islam är en del av Sverige. Många ser islam som en främmande religion med främmande inslag som inte kan integreras i det svenska samhället.

Anledningen till att många är oroade när det gäller islam är för att andra religioner i Sverige brukar inte finansiera sina heliga byggnader med pengar från diktaturer. Andra religioner har inte lobbyorganisationer vars representanter får höga positioner inom politiken.

Abdirizak Waberi, Omar Mustafa, Mehmet Kaplan, Yasri Khan. Vem är dessa personers motsvarigheter inom andra religioner som finns i Sverige? Det är bara muslimska organisationer som har fört en sådan aggressiv politisk kampanj i Sverige. Och när dessa personer sedan fått viktiga uppdrag inom politiken har de blivit en belastning eftersom de har hela tiden haft en islamistisk agenda.

Islam kan inte bli en del av Sverige om inte folk i allmänhet accepterar det. Och människor kommer aldrig se islam som en del av Sverige om de som representerar islam tvingar på människor böneutrop, försöker infiltrera det politiska systemet och försöker införa islamiska inslag i sekulära institutioner. Det är därför vi har en debatt om islam. De som representerar islam kräver saker som inte finns i ett sekulärt samhälle och det skapar en debatt.

Till sist, det är väl Orrenius som egentligen ska ”chilla”. Bemöt folkets oro. Säg inte åt människor vad de ska tycka. När ska etablissemanget i det här landet förstå detta?

2 kommentarer:

  1. Vad hände med dom vänsterliberala som hejade Khomeini till makten? Bortsett dom som lyckades fly till Sverige?
    Men vänta bara, deras tid verkar också snart bli räknad.

    SvaraRadera
  2. Kloka damen2018-06-12 10:27

    Sverige lider svårt av en infektion som aldrig kommer att läka. Politikerna i ogräsklövern lider av en bisarr verklighetsuppfattning

    SvaraRadera