torsdag 21 juni 2018

expressen - en tidning med och för pajasar.

Som om det inte räcker med att expressen låter terrorsponsorn Nujen skriva publika lågstadieuppsatser.


NN1; Vilka är det som verkligen blundar för Sveriges våldtäktsepidemi egentligen ? Det måste vara något seriöst fel i huvudet på landets media och så kallade "antirasister" 🤨 och du Elaine ett tips till dig SÖK HJÄLP.

NN2: Bojkotta Expressen!! Och va fan är detta för jävla påhopp, precis som det är Svenska män som orsakad detta våldtäktsvåg, vilket skämt!


NN3: Om vi kvinnor kollar på VM i fotboll så kanske vi under den tiden slipper bli våldtagna, såvida inte någon bor ihop med en våldtäktsman förstås..... Själv tittar jag på fotboll just nu 😉

 NN4: En människa som livnär sig på att få uppmärksamhet och att snacka skit. Bara en finare titel skiljer henne mot Saida. Har dåligt med jobb och tänker till... jag kanske skulle skriva något som fångar pressen... och Expressen nappade direkt. Gratis marknadsföring. Skönt att fotbolls-VM är i 3 veckor till :) 


NN5: Regeringen och deras lakejer inom regimmedia Aftonbladet, Expressen, DN, SvD, SVT, SR och TV4 är de som svikit våldtagna kvinnor, flickor som lever under hedersförtryck och judar. Regimmedia och regeringen sitter i samma antisemitiska och kvinnohatande båt.

2 kommentarer:

  1. Vilka pajaser som finns i svensk media. Det verkar som det är ett måste att vara korkad för att få skriva i svenska tidningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon verkar vandra omkring på samma planet som Nujen.

      Radera