onsdag 20 juni 2018

2000 gånger är ingen gång.


Carolin Hanna Dahlman:

-Jag hajade till igår när polisen sa att de kriminella tillsammans hade lagförts 2000 gånger de senaste åren. Öh? Hur kommer det sig att de kan spraya kulor mitt i city då?

Det behövs verkligen straffskärpningar och en snabb översyn av straffrabatten för att se till att skurkar sitter på kåken i stället för på internetcaféer, att de genomgår rehabilitering i stället för att mörda rivaler. Vi vill inte ha deras uppgörelser mitt bland barnfamiljer och hederligt folk.
När polisen Stefan Sinteus kommenterade skjutningarna i Malmö på tisdagen framkom att ”huvuddelen av de här konstellationerna är lagförda näst intill 2 000 gånger de senaste åren”.

Reinfeldt, Ullenhag, Ygeman, Dan Eliasson och Morgan Johansson blir seriöst förbaskade, men  ingen av dem tycker att de har nånting med detta att göra eftersom deras tak inte trillat ner över dem.

9 kommentarer:

  1. Reagerade också. Dessutom nämnde man cirka 200 gängmedlemmar i Malmö, vilket då borde innebära att de i snitt lagförts 10 gånger per person. Ändå kan de mörda på öppen gata. Ack, du stackars Sverige.

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2018-06-21 08:20

    Allt är bara kulisser som tas till för att lugna röstboskapet som inte längre tänker själva.

    SvaraRadera
  3. Kloka damen2018-06-21 10:43

    Ta bort straffrabatten och skärp straffen dubbelt upp vid nya brott. Politiker som vanskött sitt ämbete ska också ställas till svars. Dessa självgoda män här ovan får mig att resa ragg av ilska.

    SvaraRadera
  4. Lagförda för brott? Innebär de att de sedan inte får någon påföljd som att bli fängslade? Hur kan dessa grovt kriminella kunna röra sig fritt på våra gator annars.Böter och samhällstjänst ...är det svaret.

    2000 gånger? Men domstolarna väger väl in " Vad har dessa inte fått genomgå innan brotten snyft!

    DGDF

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Oacceptabelt" tycker den yrvakna statsnissen. "Oacceptabelt" tycker de övriga yrvakna nissarna och nissorna och drar glömskans täcke över huvudet och somnar om. Detta är Sveriges regering. Ingen råg i ryggen där inte.

      Radera
  5. PÅ tal om brott och brottsoffer...OT men jag blir upprörd när jag läste om Svenske Johan Gustafsson som kidnappades av al-Qaida i Mali 2011 – och hölls som deras fånge fram till han blev fri förra sommaren.

    Nu får han miljonkompensation av Brottsoffermyndigheten.

    – Han får det högsta beloppet som är möjligt att få för personskada. Ersättningen kan bidra till att kompensera det lidande han har utsatts för, säger Anna Sundén Larsson, jurist vid Brottsskadeenheten i ett pressmeddelande.
    Jämför det med vad offren på Drottninggatan fick. 60000 kr..
    2011 gav sig Johan Gustafsson ut på ett semesteräventyr där han skulle åka motorcykel från Sverige till Sydafrika.
    Man åker på semester på egen risk utomlands men offren på Drottninggatan befann sig i Sverige. Alla är inte lika mycket värda som t,ex 11 åriga Ebbas liv...
    DGDF

    SvaraRadera
  6. Olika falla ödets lotter i Sverige. Tänkte precis som du, och det tror jag Ebbas mamma och pappa också gör.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja för mig är det omöjligt att förstå...det är svenska politiker och svenska väljare som röstat för den ansvarslösa invandringen och att låta terrorister ha full tillgång till vårt land. Miljonbelopp borde tilldelats de som blivit offer för denna galna politik. Inte till någon som frivilligt ger sig in i andra länder. Där gäller eget ansvar punkt.
      DGDF

      Radera
    2. Tilläggas bör att När han 2011 reste in i Timbuktu avrådde UD från resor dit. Detta hade Johan Gustafsson inte kontrollerat innan och Brottsoffermyndigheten konstaterar att han utsatte sig för en ökad risk att bli skadad...

      Johan Gustafsson får 250 000 kronor i ersättning för kränkning...
      Vad har svenska staten gjort? Är det inte Al Quaida som kränkt honom? Vad får våra svenska brottsoffer i skadestånd och för kränkning inom landets egna gränser...

      Radera